Droptix

 
Eksklusivt for swissQprint printere
Alle swissQprint printere med lak kanal kan printe linser der giver en 3D effekt. Bedst på gennemsigtig materiale, som for eksempel akryl med en tykkelse på 2, 3 eller 6 mm. Ved ikke at skulle bruge lenticular medier, spares ofte ekstra arbejde, på grund af de mange forsøg der skal til, for at få de præfabrikerede lenticular medier til at passe med printet. At de medier ofte også varierer, gør det endnu vanskeligere at printe præcist.
Den patenterede printproces, som swissQprint nu tilbyder, garanterer effektivitet og høj print kvalitet. Det vigtigste højdepunkt er muligheden for at udelukke eventuelle dele af billedet fra moiré effekten. Det bliver blot defineret via en maske under data forberedelsen. Dette er også umuligt at lave med præfabrikerede lenticular medier.

Attraktive applikationer
Den fascinerende 3D effekt vil med garanti skabe blikfang hvad enten det er på POS-materiale, indendørs eller udendørs skiltning, herunder baggrundsbelyste medier eller salgsautomater eller spilleautomater. Kontur skårne objekter er også mulige, da de transparente medier kan efterbehandles som ønsket (f.eks. slibes eller bores). Det kan være merchandise som for eksempel tegneserie figurer. En anden idé kunne være ting til direct mailing, der leveres med 3D effekt. De ender næppe i affaldsspanden, da de er for fristende at lege med, kigge på og videregive. Også indenfor emballage, særligt salgsfremmende og special emballage, har effekten et enormt kreativt potentiale.

Ekstra forretningsmulighed uden yderligere investering
Udover alle de spændende muligheder, er der selvfølgelig spørgsmålet om pris. SwissQprint tilbyder allerede en bemærkelsesværdig vifte af applikationer. Fra nu vil hver printer konfigureret med en lak kanal også være udstyret til at kunne fremstille 3D effekt – uden ekstra omkostninger. Dette er eksklusivt for swissQprint kunder. Det eneste software, der er brug for er Adobe Photoshop, og da dette er standard for professionelle brugere såvel som for uddannet personale, der ved, hvordan man bruger det, kan der stort set ikke forventes yderligere omkostninger.
Den tekniske komité og juryen for EDP Awards 2014/15 nominerede 3D effekten til en pris. SwissQprint vandt for kategorien "Bedste digitale special effekt".
 
 
Mikroskopiske lak dråber - printet direkte på materialet - virker som et forstørrelsesglas, og giver en dybdeeffekt.
 
 
Læs mere om Droptix lancering på FESPA 2015 her
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com