4x4 CMYK

 

De nye 4×4 flatbed printere henvender sig til det kundesegment, som ønsker et højt output uden at gå på kompromis med kvalitet og intense farver. Det gælder såvel serigrafer som producenter af messeinventar og store trykkerier.
Højkvalitets POS/POP displays, plakater, bannere, lysskilte og andre lignende applikationer er kun nogle af mulighederne, som kan produceres med op til 100 m2/timen.

Både Nyala LED (3.2×2 m. flatbed) og Impala LED (2.5 x 2 m. flatbed) er tilgængelige som 4×4 modeller konfigureret med 4×4 printhoveder. Farvekonfigurationen kan suppleres med en valgfri hvid, primer eller lak kanal for endnu flere print muligheder. For eksempel print af støttefarver eller multi-layer print, samt visuelle og taktile effekter med lak.

Begge UV printer modeller kan udstyres med rulle-til-rulle og board option, der gør det muligt at printe op til fire meter lange materialer, og de har som standard Tandem funktion, der kan øge produktiviteten ved at producere skiftevis på den ene og den anden halvdel af bordet.
 
 
 
 
 
 
 
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com