Om NIZE / Presse / Pressemeddelelser / En komplet trio af anden generation maskiner

En komplet trio af anden generation maskiner

swissQprint lancerede to nye storformat UV printere på FESPA 2015: Oryx 2 og Impala 2. Begge er større og mere produktive end deres forgængere. De markerer færdiggørelsen af et generationsskifte, der begyndte sidste år med flagship modellen Nyala 2.

Med sit nye sortiment svarer swissQprint på efterspørgslen efter større og mere produktive printsystemer. De seneste modeller Oryx 2 og Impala 2 blev officielt lanceret på FESPA 2015 i Köln. Dette fuldender swissQprints trio efter sidste års verdenspremiere for Nyala 2, den første af den nye generation. swissQprint er tro mod konceptet; en flatbed printer med adskillige udvidelsesmuligheder. Til ethvert niveau af produktivitet, vil brugere kunne finde den rigtige storformatprinter, der kan bygges eller senere udvides som ønsket.

Større og mere effektiv
De nyligt lancerede Oryx 2 og Impala 2 modeller har en printbordstørrelse, der strækker sig over fem kvadratmeter (2,5 × 2 m). Det gør dem 40 cm længere end deres forgængere og bringer endnu større frihed til valg af print formater. Begge har som standard non-stop tandem udskrivningsfunktion. Dette eliminerer nede-tider ved skiftevis at udskrive på de forreste og bagerste regioner af printbordet. Oryx 2 giver maksimal produktivitet på 65 kvadratmeter i timen, mens Impala 2 imponerer ved 180 kvadratmeter.

Modulær system
swissQprint viderefører den modulære opbygning i sine nyeste modeller: hver printer har en robust rulle til rulle funktion til rullemedier, der vejer op til 180 kg. Oryx 2 har nu ni frit konfigurerbare farvekanaler ligesom de andre swissQprint maskiner. Fremtidige ejere af en Impala 2 kan vælge mellem to printhoved systemer med forskellige niveauer af ydeevne. Desuden kan antallet af printhoveder senere fordobles for derved at opnå en fordobling af produktionsvolumen. Og nu vi taler om fordobling, er der også board option: med den intelligente board feeder og stabile forlænger borde, kan præcisions printerne printe formater op til fire meter i længden - med andre ord, den dobbelte dybde af printbordets størrelse.

Modeller for hvert niveau af produktivitet
Med de opgraderbare swissQprint UV-printere kan investeringen inddeles efter virksomhedens vækst. Mindre virksomheder med speciale i højkvalitets printproduktion kan imødekomme deres ordre mægde ved at bruge en Oryx 2. Virksomheder, der planlægger at vokse kan vælge en Impala 2, den kompakte produktionsmodel. Og produktionsvirksomheder, der producerer mangeartede opgaver og store mængder kan vælge Nyala 2 med sine 3,2 m bred printbord og en maksimal ydeevne på 206 kvadratmeter i timen. Sidst men ikke mindst kan Nyala 2 ejere ligeledes vælge mellem to forskellige typer af printhoveder, afhængigt af deres behov for produktivitet.
 

For yderligere informaiton kontakt Lars Nikolajsen, Tlf. +45 88 82 70 30.
 
 

swissQprint trioen: Oryx 2, Impala 2, Nyala 2. Opgraderbare storformat UV printere til enhver størrelse virksomhed og produktion.
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com