NIZE equipment kåret som Gazelle-virksomhed

Dagbladet Børsen har kåret NIZE equipment som én af årets Gazelle-virksomheder. NIZE equipment er rigtig stolt over udnævnelsen, som siden 1995 er blevet uddelt til vækst-eliten blandt danske virksomheder.

Dagbladet Børsen har netop kåret NIZE equipment som Gazelle-virksomhed 2015. Med kåringen bliver NIZE equipment en del af en innovativ skare af virksomheder, der de sidste 21 år har fået tildelt den eftertragtede Gazelle-titel.

Et stort skulderklap
Udnævnelsen glæder administrerende direktør Lars Nikolajsen: ”Vi er meget stolte over at blive udnævnt til Gazelle virksomhed. Det viser at selv i trange tider, kan det lade sig gøre at starte og vækste en virksomhed, endda med kvalitetsprodukter i den dyre ende. For os er udnævnelsen en anerkendelse af vores måde at drive forretning på, hvor service og gode kundesamarbejder er i fokus. Men det er også et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere, der til dagligt arbejder på at servicere vores kunder bedst muligt.

Hvad er Gazelle?
En Gazelle-virksomhed udmærker sig ved at være en virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultat og samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden. Kriterierne for udvælgelsen er objektive og sker på baggrund af faktuel data fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

NIZE equipment leverer professionelle og helhedsorienterede løsninger i Norden med de bedste UV-printere, skæreborde og software, der findes på markedet i dag.
De forhandler de anerkendte mærker swissQprint, Mutoh, Rollover, SEAL, Epson, bullmer, Monti Antonio, Asco, Sei Laser og Caldera RIP software.
Med en solid base i over 15 års erfaring helt tilbage fra UV-printerens spæde start, løses alle behov lige fra installation til forskellige produktionsudfordringer.
 
 
 
 
 
 
 
 
"Administrerende direktør Lars Nikolajsen med Børsen Gazelle 2015 statuetten"
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com