Om NIZE / Presse / Pressemeddelelser / Ny T-ink til termoformning

Ny T-ink til termoformning

Pressemeddelelse T-Ink
Maj 2014

UV ink til glas, metal og termoformning
Inkjet print processer bliver i stigende grad brugt til mere end bare traditionel reklame produktioner. Glas, metal og termoformnings applikationer stiller øgede krav til den anvendte ink i form af vedhæftning og elasticitet. swissQprint præsenterede en ny ink til sådanne tekniske applikationer på FESPA Digital 2014.

Enhver, der har specialiseret sig i print direkte på glas, metal eller termoformning tilbydes en optimeret, UV-hærdende ink, præsenteret første gang af swissQprint på FESPA Digital 2014. Den nyudviklede "swissQprint T-ink" er kendetegnet ved fremragende vedhæftning på glas, anodiseret aluminium og rustfrit stål. Der er ingen behov for forbehandling med et bindemiddel. Samtidig er inken meget fleksibel og derfor velegnet til termoformning. I denne proces bliver materialet formpresset under varme påvirkning efter printning. Man ser ikke, at det flotte slut-resultat udelukkende afhænger af den anvendte inks egenskaber. "swissQprint T-ink " kan håndtere dette. Det kan strækkes med op til 500% uden at miste farveintensitet.

En regnbue af farver
Trods fokus på tekniske aspekter, er T-ink alt andet end monoton. Ud over de klare procesfarver, er lys cyan, magenta og sort til rådighed for naturlige hudtoner og fine skygger. Derudover er hvid også tilgængelig, som er særligt vigtig for back-lit termoformer. Under alle omstændigheder kan kunden tilpasse sin farvepalet afhængig af behov, da swissQprint maskiner har ni frit konfigurerbare farvekanaler.

Typiske T-ink materialer
Det anbefales at bruge T-ink, når der overvejende printes på glas eller metal. Kunder, der hovedsagelig eller udelukkende anvender traditionel reklame-produktion er godt tjent med swissQprints standard ink. Den er perfekt egnet til klassiske materialer, såsom hårde og bløde sandwich plader, akryl, aluminium komposit paneler, vinyl, folie, papir, pap mv. swissQprint og deres uddannede salgs- og servicepartnere tilbyder specifik rådgivning vedrørende valg af ink.Yderligere information:

swissQprint AG
Espenstrasse 135
CH-9443 Widnau
T +41 71 727 11 90
F +41 71 727 11 91
office@swissqprint.com
www.swissqprint.com
 
 
"swissQprint T-ink" er velegnet til specielle applikationer såsom T-formning eller til direkte print på glas og metal.

© swissQprint AG
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com