Om NIZE / Presse / Pressemeddelelser / swissQprint lancerer to nye modeller

swissQprint lancerer to nye modeller

Hal 6, stand Q27: swissQprint præsenterer to nye storformat printere på FESPA 2015. Oryx 2 og Impala 2 modellerne er begge klar til lancering. Der vil også blive vist et nyt workflow til print af 3D effekter.

swissQprint vokser igen
Oryx 2 og Impala 2 UV printerne fejrer deres premiere på FESPA 2015, men ordrer registreres allerede nu. Brugere får mulighed for at udnytte endnu flere storformater, takket være begge printeres størrelse 2,5x2m – svarende til et areal, der er 25% større end første generation af modellerne. Desuden producerer de to nye systemer betydeligt større mængder end deres forgængere. Mellem d. 18. og d. 22. Maj vil gæster på FESPA 2015 i Køln få mulighed for at se begge printere i aktion på stand Q27.

Droptix – Inkjet optiske effekter
Udover de nye maskiner, har de schweiziske specialister udviklet et integreret workflow for droptix, swissQprints 3D-effekt. Denne arbejdsproces gør det til en leg at fremstille de fascinerende 3D-effekter, der blæste besøgende omkuld på FESPA 2014. swissQprint hjælper brugere til at arbejde så effektivt som muligt under hele print processen fra start til slut, og ikke kun ved selve print delen.

Innovation er en Schweizisk styrke
Med en ny serie og praktiske værktøjer, er det swissQprints hensigt endnu engang at bevise deres evne til at innovere på FESPA 2015. Messens team er også åbne for med eksperter at udveksle behov og ideer til den fremtidige udvikling.
 
 
 
Hvad der begyndte sidste år med Nyala 2 er nu fuldendt med Oryx 2 og Impala 2 – anden generation fra swissQprint.
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com