Om NIZE / Presse / Pressemeddelelser / SwissQprint leverer UV printer nr. 500

swissQprint leverer UV printer nr. 500

I begyndelsen af februar printede en Nyala 2 UV inkjet printer for første gang hos Atelier Bischof AG, Schweiz. Udvikler og producent swissQprints har her leveret deres printer nr. 500.

Atelier Bischof er en skiltevirksomhed med base i Tübach, nær Bodensøen. Det familieejede firma fejrede sidste år 50 års jubilæum, og i den forbindelse besluttede de at købe en ny UV printer for at holde sig konkurrencedygtige på teknologi og produktivitet. De valgte en Nyala 2, og det viste sig, at deres printer var nr. 500 fra den schweiziske producent swissQprint.

Høj hastighed og store formater
Nyala 2 UV printer leverer en maksimal ydelse på 206 kvadratmeter i timen. Med sin generøse størrelse på printbordet, 3,2 × 2 m, er der rigeligt plads til at printe populære store formater. Udstyret med rulle til rulle option, kan den også håndtere alle former for printopgaver på rullemedier. Ni frit konfigurerbare farvekanaler samt andre muligheder gør det til en universel arbejdshest, som også kan printe non-stop med tandem funktion.

Det var også storformatprinterens alsidighed, udskriftskvalitet og ydeevne, som tippede balancen i beslutningsprocessen for Atelier Bischof. Direktør Roger Neff fik demonstreret printeren flere gange, og satte den på prøve med mange vanskelige printopgaver. Neff og hans team ønskede at være sikre på, at det ville være det rigtige skridt, at erstatte to eksisterende Océ Arizona blækprintere med blot en swissQprint Nyala 2. Testresultaterne talte i sidste ende for, og Atelier Bischof afgav ordren: en Nyala 2 skulle det være, udstyret med seks farver (CMYK suppleret med lys magenta og lys cyan), samt hvid og effekt lak. Og printeren skulle også være udstyret med rulle til rulle funktion.

En swissQprint delegation ledsagede den 4. februar leveringen af deres maskine nr. 500. Salgspartner Spandex var også til stede til idriftsættelse, og lykønskede både kunde og leverandør i anledning af denne milepæl. Det er i øvrigt den første Nyala 2 printer, der finder et hjem i Schweiz. Således er hele swissQprints produktportefølje (Oryx, Impala, Nyala, Nyala 2) nu repræsenteret på det schweiziske marked.

En del af produktionen fra Atelier Bischofs Nyala 2 vil snart være at se offentligt
Atelier Bischof tilbyder en omfattende portefølje af serviceydelser: POS og display, udendørs skiltning, folie og messeudstyr. SwissQprint storformatprinteren vil blive brugt til alle opgaver, der kræver direkte udskrivning på mediet. For eksempel vil de schweiziske forbrugere snart opleve dens færdige produktion i byggemarkeder. Atelier Bischofs kundegruppe omfatter blandt andet også en schweizisk ski producent, flere arrangører af store sportsbegivenheder, store foretagender og mange små og mellemstore virksomheder i en række forskellige brancher. Alle værdsætter Atelier Bischofs all-round løsninger og pålidelige service.
 
 
Roger Neff (venstre) fra Atelier Bischof AG tager imod Nyala 2. swissQprint CEO Reto Eicher (nr 2 fra venstre) og produkt manager Maurus Zeller (højre) leverede personligt printer nr. 500. Klaus Veitinger (nr 2 fra højre) fra Spandex installerede den


 
Dette team har bygget 500 swissQprint maskiner: Håndlavet og 93% af maskinens komponenter er lavet i Schweiz.
Vil du modtage nyheder fra os?
Tilmeld dig her...
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com