Kvalitets udstyr til storformatprint!

NIZE equipment forhandler og servicerer produktions udstyr fra førende producenter af storformatprintere, skæreudstyr og efterbehandlingsmaskiner:
 
 
Se videoer med vores forskellige maskiner på vores
youtube-kanal her
SwissQprint storformatprintere SwissQprint producerer og udvikler Rolls-Roycer indenfor UV printere til både grafiske og industrielle formål.Det er schweizisk kvalitet når det er bedst!
Mutoh Mutoh har et bredt udvalg af rulle-til-rulle storformatprintere og skæreplottere til den grafiske branche. Udstyret egner sig til storproduktion og uovervåget produktion.
Cosign som har specialiseret sig i at producere fræsere med høj præcision, minimalistisk design og flere unikke features.
Caldera leverer software til UV printere, storformatprintere og skæremaskiner. Calderas software er brugervenlig og sikrer en effektiv produktion på dit print- eller skæreudstyr.
Monti Antonio Monti Antonio er Verdens førende producent indenfor sublimations maskiner til tekstilindustrien.
ASCO
ASCO udvikler og producerer effektive skæremaskiner til tekstilindustrien og solafskærming.
Sei Laser Sei Laser er specialister inden for YAG og CO2 laser teknik. Firmaet leverer laser skæremaskiner til forarbejdning af materialer til industriel og grafisk produktion.
Bullmer leverer skæreborde og tilbehør til virkelig store formater. Der er tale om stabilt udstyr til mange former for produktion både industrielt og grafisk.
Neschen laminatorer er perfekte til at færdiggøre folietekster mv. og kan lave både kold og varm laminering og forsejling.
Kvalitets monterings-/applikationsborde som anvendes i i den grafiske branche til montering - samt håndtering af - printmedier, klæbere, laminater og udskåret folie.
                            
SwissQprint kan ikke få armene ned!
De 40 ansatte hos swissQpint er så glade over at være flyttet ind i deres nye flotte hovedkvarter.
 
Se hvorfor
her

PAP begejstret for service!

”Maskinen kører uden driftsstop, der
er kvalitet og stabilitet i printet og så er vi
blevet serviceret i hoved og i … - og det
må du godt citere mig for,” siger Michael
Søndergaard, PAP i Vejle
 
Læs hele artiklen
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com