NIZE equipment kan i december fejre, at det er 10 år siden firmaet startede


NIZE equipments historie tog form omkring et spisebord i privaten i Odder. Lars Nikolajsen havde arbejdet med det grafiske fag i mange år og havde været med til at købe og arbejde med nogle af de første UV printere, der kom til Danmark. Med en god portion viden omkring storformatprintere, produktion og fejlløsning, havde han lyst til at starte selv.

En stærk vision om at ville skabe et firma med high-end udstyr, hvor det vigtigste fokus er at skabe solide samarbejder med kunderne, har gjort at firmaet har vækstet med lynets hast på de 10 år. Fra enkeltmandsvirksomhed til et team på 12 medarbejdere inklusiv 2 gazelle awards undervejs.

Med base i Skanderborg dækker NIZE equipment hele Norden og forhandler printere, cuttere og software. I medarbejder staben er der over 25 års erfaring fra den grafiske branche, så rådgivning er en fast del af arbejdsdagen. Både til nuværende og kommende kunder.

På spørgsmålet om hvad Lars Nikolajsens er mest stolt af efter de 10 år, svarer han: ”At konceptet om at ville skabe det bedste service team og sælge de bedste printere på markedet holder. Vi har hele tiden haft for øje at ville skabe gode samarbejder med vores kunder, så vi kunne være med til at udvikle og skabe værdi for deres forretning. Det har betydet, at vi har loyale kunder og stadig har vores allerførste kunde”.

Da december måned for alle er en travl måned, fejrer NIZE equipment jubilæet i februar med et weekendophold for alle medarbejdere med familie.
 
 
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com