Droptix - Unik 3D effekt

 
Attraktive applikationer
Den fascinerende 3D effekt vil med garanti skabe blikfang hvad enten det er på POS-materiale, indendørs eller udendørs skiltning, herunder baggrundsbelyste medier eller salgsautomater eller spilleautomater. Kontur skårne objekter er også mulige, da de transparente medier kan efterbehandles som ønsket (f.eks. slibes eller bores). Det kan være merchandise som for eksempel tegneserie figurer. En anden idé kunne være ting til direct mailing, der leveres med 3D effekt. De ender næppe i affaldsspanden, da de er for fristende at lege med, kigge på og videregive. Også indenfor emballage, særligt salgsfremmende og special emballage, har effekten et enormt kreativt potentiale.
 
 
 

Sådan virker droptix
Mikroskopiske lak dråber - printet direkte på materialet - virker som et forstørrelsesglas, og giver en dybdeeffekt. Afhængigt af design, kan effekten være på hele fladen eller blot på en enkelt område. Den helt store effekt opnås, hvis det printes til brug på backlit skilt.
 
 
 
 
Et passende materiale
Det er bedst at bruge en akryl plade i størrelsen 2, 3, 6, 10 eller 15 mm tykkelse. Formatet begrænses kun af printerens størrelse. Ved en Nyala 3 vil det være 3.2 x 2 meter. Ved print af mindre formater kan det hele gøres nemmere ved brug af registration pins. De kan placeres, så du får så mange registrerings punkter, som du har brug for.
 
 
 
 
Hvad er ellers vigtigt
Printeren skal selvfølgelig have en lakkanal. Den kan eftermonteres, hvis ikke du har denne. Det software som bruges er KEA, og er specielt udviklet af swissQprint til dette, så du undgår at skulle igennem en masse trin i forskelligt software, for at lave denne 3D effekt.
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com