4x4 = hastighed + print densitet

 
swissQprint lancerer nye storformat printere: Modellerne hedder 4x4 og kan vælges som Impala 2 eller Nyala 2, som konfigureres med firdobbelt CMYK for en imponerende kvalitet ved høj print hastighed. Disse printere er tilgængelige nu.
 

De nye 4×4 flatbed printere henvender sig til det kundesegment, som ønsker et højt output uden at gå på kompromis med kvalitet og intense farver. Det gælder såvel serigrafer som producenter af messeinventar og store trykkerier.
Højkvalitets POS/POP displays, plakater, bannere, lysskilte og andre lignende applikationer er kun nogle af mulighederne, som kan produceres med op til 100 m2/timen.

Både Nyala 2 (3.2×2 m. flatbed) og Impala 2 (2.5 x 2 m. flatbed) er nu tilgængelige som 4×4 modeller konfigureret med 4×4 printhoveder. Farvekonfigurationen kan suppleres med en valgfri hvid, primer eller lak kanal for endnu flere print muligheder. For eksempel print af støttefarver eller multi-layer print, samt visuelle og taktile effekter med lak.

swissQprints karakteristiske modulære design gør det muligt at få en storformat printer, som matcher kundens behov præcist. Begge UV printer modeller kan udstyres med rulle-til-rulle og board option, der gør det muligt at printe op til fire meter lange materialer, og de har som standard Tandem funktion, der kan øge produktiviteten ved at producere skiftevis på den ene og den anden halvdel af bordet.

Klar til automatisering
swissQprint anbefaler robotten ROB til at håndtere ensartet printproduktion på faste pladematerialer. Robotten loader og unloader og udjævner spidsbelastninger ved at udføre ubemandede skift. ROB er også kompatibel med 4 × 4 modellerne.
 
 
 
De nye 4x4 modeller fra swissQprint mestrer den svære balance mellem høj hastighed og Quality Mode printkvalitet.
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com