Kom med på en unik rejse

Er du klar til afgang?

Vi vil gerne invitere dig på en oplevelsesrejse – et åbent hus-arrangement udover det sædvanlige.

Vi åbner dørene for interesserede i hele Norden, til en dag med både fagligt og socialt fokus, så du kan i den grad forvente at blive forkælet i både hjerne og hjerte

Du kan frit vælge, om du vil med på rejsen enten den 24. eller 25. august
Begge dage starter vi kl 9.00, men du kan hoppe med ombord, hvornår på dagen der passer dig bedst.

Vi glæder os og håber du vil med!

Tilmeld dig her

Rejseplan

Turen går til Odder, hvor du vil opleve en rejse i den grafiske verden i vores 600 m2 store demo og application center, som kommer til at syde af grafisk produktion i alle hjørner.

En verden af printmuligheder
Alle printere vil være i gang hele dagen, hvor der produceres specielle applikationer med neonfarver, droptix print, blindskrift, taktilprint og tapet med prægning.

Du kan også se, hvordan du kan optimere og fremtidssikre din produktion med forskellige slags software. Måske har du mange manuelle processer, som koster en masse værdifuld tid. Se hvordan forskellige softwareløsninger kan håndtere de processer, så du kan bruge din tid mere fornuftigt.

Med andre ord inviterer vi til en verden af printmuligheder og et indblik i, hvordan du kan optimere din produktion, både på kvalitet, nye produkter og effektivitet.

Premiere på NIZE beer
I VIP loungen finder du NIZE bar. Her kan du som en af de første smage vores helt nye NIZE beer – brygget hos vores nabo bryggeri. Du kan også få en spændende cocktail oplevelse, hvis du bestiller en ”Tequila SunNIZE” eller en ”Passion for NIZE”. De fås naturligvis også uden alkohol, hvis du skal køre hjem.

I loungen kan du nyde god mad fra buffeten, stemningsmusik og netværke med dine kolleger fra den grafiske branche i Norden.

Mød repræsentanter fra:

Værd at vide

Tid og sted

Den 24. eller 25. august i tidsrummet 9.00-16.00.

Jernaldervej 33
8300 Odder

Overnatning

Hvis du har behov for overnatning, kan du kontakte os på enten info@nizeequipment.com eller på tlf. +45 88 82 70 30.