Permanent fleksibel UV-LED blæk fra Mutoh
 
 
Mutoh har lanceret en ny fleksibel UV-LED blæk. Den har alle UV egenskaberne, tørrer med det samme, er lugtfri og permanent strækbar.
 
CMYK UV-LED blæk er udviklet til Mutohs Special- og industrielle printere og fås også som Hvid og Varnish. De er helt VOC-fri og indeholder ikke luftforurenende stoffer (ingen HAP). Ved LED printprocessen frigives der ingen varme, hvilket betyder at det er muligt at printe på varmefølsomme materialer.
 
Fleksibel - også i længere tid 
Blækken er så fleksibel, at det printede materiale kan strækkes op til 180%, og så kan det krølles og foldes, uden at printet sprækker. Der kan printes både på faste og rullemedier til f.eks. skilte, backlit, vacuum formning, men det kan også bruges til bløde materialer, som f.eks. bløde plastik Iphone covers. Den er særligt godt til svære indpakninger af biler med dybe falser, hvor der virkeligt er brug for at kunne strække materialet, uden at printet ændrer sig. Den er permanent strækbar – også efter længere tid.
 
På Sign, Print & Pack 2017 printer vi med fleksibel UV-LED blæk i en Mutoh VJ626UF A2+ og VJ 1638UH rulleprinter. Kom og se Iphone covers, der kan krølles helt sammen, uden at det kan ses på printet, samt backlit folie og transparent gulvfolie.
 
 
 
  
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com