Storformatprintere / Mutoh storformatprintere / Intelligent Interweaving

Intelligent Interweaving

Mutoh’s førende Intelligent Interweaving (i²) teknologi giver et højt niveau af brugervenlighed, så du nemt kan levere den bedste udskriftskvalitet til den lavest mulige pris.

Ikke flere udskriftsjob, der tager længere tid og koster mere, end de burde. Ikke mere underspecificerede udskriftsjob, der resulterer i ringere kvalitet og risiko for at skulle lave print jobbet om og om igen. Mutohs i² giver dig mulighed for kontinuerligt at levere udskriftskvalitet der passer til formålet.

Hvad er Intelligent Interweaving?
Mutohs patenterede Intelligent Interweaving-printteknologi, kaldet i², er en genial måde at lægge ink på et materiale.

Mens bredformatprintere ofte lægger ink på et materiale i en "lige linje", gør Mutohs intelligente interweaving-teknologi det muligt for printeren at lægge inken på en helt anden måde, f.eks. i et "bølgeform mønster".
 
 
 
Dermed afhængig af det brugte materiale, reducerer eller neutraliserer i²-udskrivningsteknikken stort set typiske mangler, der er forbundet med inkjetudskrivning, så som vandret eller lodret banding, manglende eller ikke skydende dyser osv. Resultatet vil være et stribefri interlaced print.
 
 
i² print teknologi:

· eliminerer banding, grynet print og bleeding
· skaber klare billeder af mindst mulig ink brug
· opnår high definition sharp edges and fine detail på det hurtigst mulige hastighed
 
Mutohs i²-teknologi giver en dobbelt fordel. Først og fremmest giver teknologien en samlet bedre udskriftskvalitet. Dernæst giver funktionen mere brugervenlig drift, da print operatøren ikke skal bruge tid til at finjustere sin printer for at opnå TOP-printkvalitet på en lang række materialer.

Udskrivning gjort nemt

Afhængigt af maskinen,  printhoved teknologi og brugt ink, definerer Mutoh særlige "weave patterns" pr. produkt.


Hvordan virker ntelligent Interweaving?
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com