Karibu sætter nye standarder for roll to roll print

 
Stiefel Digitalprint har, efter de er begyndt at bruge Karibu roll to roll printer, øget kvaliteten i deres roll to roll print produktion. swissQprint præsenterede deres nye roll to roll printer i Maj 2019 og leveringen af dem verden over begyndte i September.

Stiefel Digitalprint GmbH i Lenting nær München blev for nylig den første kunde, der begyndte at producere på en Karibu roll to roll printer. Både den administrerende direktør og operatøren er begejstret for den kvalitet, som Karibu leverer på alle deres materialer: "Det bedste, jeg nogensinde har set indenfor roll to roll print."
Virksomheden har været en dedikeret swissQprint-bruger siden 2011, og Karibu er den fjerde storformat swissQprint-printer, der er blevet installeret i deres produktionslokaler.

Pålidelig ”all-rounder”
Karibu komplementerer de eksisterende maskiner hos Stiefel Digitalprint og håndterer flere forskellige roll to roll ordrer. Administrerende direktør Bernhard Stiefel er glad: "Som forventet leverer Karibu upåklagelig kvalitet og er en pålidelig ”all-rounder”." Selvom den nye roll to roll printer i øjeblikket bruger det meste af tiden på at producere forskellige PVC presenninger, printer den også tapeter, en lang række forskellige tekstiler og baggrundsbelyste medier. "Back-lit applikationerne er fantastiske," siger Bernhard Stiefel begejstret.

Høj effektivitet
Karibu har nogle specielle funktioner, der sikrer høj effektivitet. Operatøren Dennis Weinrich påpeger især kassettesystemet og materialehåndteringen: "Det er hurtigt og nemt at skifte ruller." Og han tilføjer: "At arbejde med Karibu er en sand fornøjelse, det er virkelig en brugervenlig printer." Han sætter også pris på kant holderne, der sikrer problemfri produktion af tynde tekstiler og brede tapeter.

Den første solgt i Norden
Karibu havde præmiere i maj på Fespa 2019, og leveringerne begyndte i september. Den første Karibu er blevet solgt i Norden og installeres i år.
 
 
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com