Referencer / Kunde cases

Kunde cases

NIZE equipment lever af at have tilfredse kunder. Derfor forhandler vi kvalitetsudstyr og samarbejder med førende producenter indenfor vores branche.
 
 
 

Infoband, Höganäs, Sverige

Det der begyndte som et mareridt, er nu endt som en succes historie. Et højkvalitets ID-armbånd fra et lille firma har taget verden med storm.
 
Læs historien
 

PAP Emballage & Display, Vejle, Danmark

PAP Emballage & Display tog produktionen hjem, da de købte en Oryx. swissQprint UV printeren gør, at de kan levere nye emballage samples fra dag-til-dag.
 
Læs historien
 
Download pdf af engelsk udgave her
 

CEWE COLOR AG & Co. OHG, Tyskland

Det er kun ét år siden den 4. Impala UV printer fra swissQprint blev installeret. Firmaet ønsker ikke at gå på kompromis med kvaliteten og derfor har de nu købt den 5. UV printer fra swissQprint
 
Læs historien
 

CEWE COLOR AG & Co. OHG, Tyskland

Giganten indenfor fotoprint CEWE COLOR med 3100 medarbejdere worldwide har valgt at købe 4 UV-printere fra swissQprint.
 
Læs hvorfor
 

BOST Productions GmbH, Schweiz

En af de førende producenter af messestande, showrooms og events i Schweiz bruger Nyala printeren til at trylle de mest fantastiske kreationer frem.
 
Læs historien
 

Stiefel Digitalprint GmbH, Tyskland

Stiefel er et levende eksempel på, hvordan man kan ændre sin produktion i takt med efterspørgslen.
 
Før var firmaet en af verdens førende producenter af kort til skoler mv. Da Europa begyndte at ændre sig med flere og flere lande stoppede folk med at købe kort, da de alligevel ikke var gældende i ret lang tid. Derfor søgte Stiefel nye græsgange og er idag et digitalt trykkeri med ordrer tli bl.a. automobil branchen, valgplakater.
 
Med både en Impala og en Nyala UV printer dækker de stort set alle nicher indenfor deres branche.
 
Læs historien
 

Creatrade GmbH, Schweiz

Gode ting kommer i små pakker! Creatrade er et lille firma med kun 6 ansatte som tror på at variation i porteføljen kan bringe dem i front når det gælder om at kapre kunder.
 
Læs historien
 

Mader-Werbetechnik, Østrig

Et familieejet østrigsk firma, som ønsker at gå hele vejen, når det drejer sig om moderne teknik. De er en grundsten indenfor reklamematerialer, men er fuldt bevidste om at man ikke kan få en succesfuld forretning baseret på erfaring. Man er nødt til at følge med og udvikle sig i takt med markedet.
 
Printer bl.a. presenninger til lastbiler, lysskilte, messestande og meget andet.
 
Læs historien
 
GlasDruckManufaktur, Langenselbold, Germany
To fysikere og en glas specialist har udviklet en unik automation løsning til at printe direkte på storformat glasplader.
 
 
 
Skiltevirksomhed Oschatz Visuelle Medien, Niedernhausen, Germany
Læs her et interview med en swissQprint kunde, der valgte netop denne printer pga muligheden for enkelt og dobbelt sidet print og et kraftigt vacuum, da volume og print på mange materialer var vigtigt for ham.
Printeren har levet op til alle hans forventninger og mere til, og han mener selv, at han har printet på ALT, hvad der er muligt at printe på! Herunder træ, finér, stof, læder, glas, gulv og gardiner.

Læs historien her
 
 
Spot Display GmbH, Osnabrück, Tyskland
Spot Display leverer hver uge tusindvis kvadratmeter printet board i POS displays. En swissQprint printer alle prototyper inklusiv lak og special effekter.
Læs om virksomheden som sætter en ære i håndværket og har stort fokus på bæredygtighed i alle processer.
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com