NIZE equipment bygger fremtidens domicil med fokus på kundeservice og medarbejdertrivsel


NIZE equipment flytter den 1. maj ind i nybygget domicil i Odder. Der er etableret et stort showroom, som også vil være en applikation afdeling med faste medarbejdere. Indretningen er moderne og fleksibel, så der både kan afholdes kundearrangementer, demo af maskiner og kunde udviklingsmøder. Der er lagt vægt på at imødekomme fremtidens måde at arbejde på. Det er gjort ved at hele bygningen rummer forskellige typer arbejdsstationer, som medarbejderne kan vælge at placere sig ved alt efter behov og arbejdsopgave.


Endnu tættere på kunderne med applikation afdeling
Bygningen har tre vigtige funktioner. En administrationsdel med kontorpladser, et lager og et showroom med en applikation afdeling med faste medarbejdere.
Adm. direktør Lars Nikolajsen udtaler: ”Det er et bevidst valg at indrette showroomet som en stor messestand. Kunder og samarbejdspartnere kan komme og se, hvad vi har og teste udstyret af. Det er også her, der vil være kundetræning, udviklingsdage og events med kunder fra hele Norden”.

Showroomet bliver i det hele taget en dynamisk afdeling, hvor teknikerne også kan teste på den enkelte maskine i supporten og derved hjælpe kunder direkte. Det være sig med print af lak, braille, fræs eller tre-dimensionel tapet.
Showroomet er lavet i et moderne hal look med 5 meter til loftet og 7 kæmpe nordvendte ovenlys vinduer, så der ikke kommer ”forkert lys” ned til maskinerne.
Et stort lager støder op til showroomet med forbrugsvarer og reservedele, der sikrer, at teknikerne forholdsvist hurtigt kan komme og servicere on site.


Fleksibel indretning til mange formål
Hele bygningen er indrettet til at kunne rumme forskellige aktiviteter. En café skal bruges til frokost, arbejde og aftensarrangementer og invitere til at medarbejdere kan arbejde der i grupper eller selv.
Lars Nikolajsen: ”Det har været en drøm fra dag 1 at bygge vores eget, og det er muligt nu. Vi fremtidssikrer de næste 10 år ved at lave en lækker og moderne arbejdsplads, indrettet som fremtidens arbejdsplads”, og han fortsætter ”Domicilet opfylder et ønske om, at kunne skabe de perfekte rammer for virksomheden og medarbejderne, 100% tilpasset os, og hvor den smagfulde moderne indretning er attraktive for jobsøgende, ikke mindst med den geografiske placering”.

I kontoret er der flyverpladser. Det vil sige, at medarbejderne selv kan vælge, hvor de har lyst til at arbejde. I praksis kan en medarbejder vælge at sidde ved et skrivebord om formiddagen og i et loungeområde om eftermiddagen. Eller i showroomet afhængig af, hvad der passer bedst ind i arbejdsopgaverne. Der er i det hele taget mange mødepladser og samlingssteder i bygningen, som indbyder til kreativ tænkning.
Den geografiske placering er velvalgt. Bygningen har luft og lys omkring sig. Der er højt til loftet (4 og 5 meter) og fra de store vinduer, der kendetegner hele bygningen, er der udsigt til skov og marker.

Lars Nikolajsen glæder sig til at flytte ind: ”Vi glæder os til at begynde at bruge det og bruge mulighederne. Til at udvikle på de nye muligheder, som vi får for bedre kundeservice, kunde samarbejde og medarbejderpleje” og han tilføjer: ”og så glæder vi os til at vise det frem for vores kunder, samarbejdspartnere og leverandører til et åbent hus. Dato ikke fastlagt endnu.” 
Indretningen er en smagfuld lounge stemning med fleksible arbejdsstationer, der skal indbyde til et bedre arbejdsmiljø og være attraktiv for jobsøgende.
 
 
 
Bygningen er på 1200 m2 og rummer en administrationsdel, lager og et stort showroom med applikation afdeling.
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com