Nordisk forhandler af banebrydende tapet printer

NIZE equipment er netop blevet nordisk forhandler af Dimense tapetprintere. Firmaet bag Dimense er den innovative producent af tapetmateriale fra Lithauen, Veika. Der er Dimense distributører i 8 hovedmarkeder i Europa og nu også i Norden.

Banebrydende teknologi
Med teknologien er Dimense pioner indenfor det at kunne printe unikke mønstre og prægninger samtidig med at materialet printes digitalt. Der er ingen begrænsninger, når det kommer til printformater og mønstre. Prægningen og printmotivet kan have sammenhæng eller være fuldstændig anderledes, og der er ingen krav om at mønstret skal gentages. Det afhænger fuldstændigt af designerens kreativitet.

Lars Nikolajsen: ”Vi er rigtig spændte på at komme på det nordiske marked med denne tapet printer. Vi opdagede den nærmest ved et tilfælde, og blev draget af den unikke printmetode.
Vores nye agentur lever op til vores krav om high-end udstyr bakket op af en professionel producent, så vi glæder os til at komme i gang, forklarer Lars Nikolajsen.”

DIMENSOR S printeren bruger Veikas særlige latex ink og tapetmaterialer, hvilket sikrer at printeren arbejder stabilt, da det er udviklet specielt til denne type print.

På FESPA vandt Dimense en EDP award i kategorien ”wallpaper solution”. Den tekniske komité konstaterede: ”Det er verdens første printer som effektivt printer digitalt og præger samtidig”.

For mere information: NIZE equipment – Tlf. 88 82 70 30 – Lars Nielsen

 
 
Materialet bliver digital printet og præget samtidig, hvilket giver nogle helt unikke resultater.
 
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com