Ny hybrid printer med resin-baseret ink til emballage og display producenter

 
Prisoverkommelig hybrid inkjet printer fra MUTOH med øget performance og største udvalg af materialer.
 

Mutohs nyeste medlem i dets populære storformat digital printer familie, ValueJet 1627MH er 1625 mm bred og har den unikke resin-baseret ink, som gør det muligt at printe direkte på faste og rulle materialer.

Printeren er en hybrid-printer med en ”hot air knife media drying system”- Endvidere er VJ-1627MH forsynet med et resinbaseret blæksystem, som gør det muligt at printe direkte på både rigide og rullematerialer. De printede medier er tørre, når de kommer ud af printeren.
Med high-end piezo drop-on-demand printhoveder kan der printes i opløsning op til 720 x 1440 dpi, således at der kan produceres storformat med top kvalitet – også på kort se-afstand.

Det helt nye CMYK + hvid resin-baserede blæk, MP-31 (Multi-Purpose), leveres i 500 ml pakker. Der kan printes direkte på hvid, transparent og farvede medier inklusiv skumplader, cardboard, aluminium og akryl i rigide materialer. Og der kan printes på hvid, farvede og transparente rullemedier – også varme sensitive medier kan der arbejdes med. MP-31 har en UV-holdbarhed på op tll to års udendørs brug – uden laminering.


NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com