Nyala 3

 
 
· Hastighed: op til 206 m2/t
· Printbredde: 3.2x2 m
· Farvekanaler: 9
· CMYK + 5 farver
· Printhoveder: 4-18
· Udskriver med den laveste produktionsomkostning pr. kvm ved optimal brug
· "Crash mode", som minimerer spildmateriale ved afbrydelser
 

Høj hastighed og høj kvalitet
Nyala 3 mere end kvalificerer sig som storformat printer med sin generøse størrelse printbord på 3,2 m x 2 m. Med en tophastighed på 206 m2/t bliver et billede printet på et medie på bare en brøkdel af et sekund sammenlignet med andre printere. Passer med sin høje volumen og høje kvalitet perfekt til skilteproduktion og industrielt print.

swissQprint storformat printere er kendte for deres print kvalitet, og nu har den schweiziske producent forbedret kvaliteten yderligere. Der er en lang række mekaniske forbedringer i Impala 3 og Nyala 3. Bommen er gjort længere og er forstærket i både bredden og længden for at sikre en konstant afstand til mediet over de 3,2 meter som printhovederne bevæger sig. De har fået flydende lejer i den ene ende af bommen for at modvirke vrid, og så er kalibreringen af afstanden til bordet ændret fra at være et måle-ur til at være laser-teknologi, der både er hurtigere og mere præcis.

Den lave varmepåvirkning med LED tørring, giver mange flere mediemuligheder. Det er nu muligt at printe på tynde plast emner, polymeriske folier og papemballager med høj vandindhold uden at mediet slår sig.
Oven i dette har swissQprint sikret, at LED-printerne benytter nøjagtig samme farve som de eksisterende printere i marken. Der skal altså ikke holdes styr på, om det er den ene eller anden farve der benyttes.

Optioner til flere behov
Nyala 3 er forberedt til alle optioner og opgraderinger. For eksempel det unikke registreringssystem for optimal udnyttelse af printbordets areal. Eller tandem funktion til non-stop printning. Og afhængig af behov, er der forskelligt tilbehør: En rulle til rulle option for nem produktion af fleksible medier; en board option der gør det nemt at producere overformater op til 3.2m x 4 m; 9 farve kanaler som kan udstyres med CMYK, pastelfarver, hvid, effekt lak og spot farver. Alt skræddersyet til at passe til ethvert behov.

Optioner:

Rulle til rulle

Board option

Tandem

Robot

 

Se her en video med Nyala 3:

 
 
 
 
 
         
 
         
 
 
 
 
 
 
         
 
Kontakt Rasmus Boss på
Tlf. 69 14 89 81 for mere
Information.
 
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com