Oryx 3

 
 
 
Oryx LED storformat
· Hastighed: 65 m2/t
· Farvekanaler: 4-9
· Print bredde:  2.5 x 2 m.
 
 
Oryx 3 er en kompakt størrelse printer med den nyeste generation print hoveder, som gør op med draftmode og leverer høj printkvalitet, trods hastighed. Det rette valg for et firma med stor produktion, men begrænset plads og budget.
 
swissQprint storformat printere er kendte for deres print kvalitet, og nu har den schweiziske producent forbedret kvaliteten yderligere. Der er en lang række mekaniske forbedringer i Nyala 3, Impala 3 og Oryx 3. Bommen er gjort længere og er forstærket i både bredden og længden for at sikre en konstant afstand til mediet over de op til 3,2 meter som printhovederne bevæger sig. De har fået flydende lejer i den ene ende af bommen for at modvirke vrid, og så er kalibreringen af afstanden til bordet ændret fra at være et måle-ur til at være laser-teknologi, der både er hurtigere og mere præcis.
 
Den lave varmepåvirkning med LED tørring, giver mange flere mediemuligheder. Det er nu muligt at printe på tynde plast emner, polymeriske folier og papemballager med høj vandindhold uden at mediet slår sig.
Oven i dette har swissQprint sikret, at LED-printerne benytter nøjagtig samme farve som de eksisterende printere i marken. Der skal altså ikke holdes styr på, om det er den ene eller anden farve der benyttes.
 
Dette er schweizisk kvalitet når det er bedst.
 
 

Optioner:

Rulle til rulle

Board option

Tandem

Robot

 

Se en præsentation af Nyala 3, Impala 3 og Oryx 3 her:
 
 
 
 
 
         
 
         
 
 
 
 
 
 
         
 
Kontakt Rasmus Boss på
Tlf. 69 14 89 81 for mere
Information.
 
 
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com