/ Print på plast og akryl

Print på plast og akryl

Hvis din virksomhed i forvejen arbejder med akryl eller plastmateriale, kan der være store fordele i at overveje en investering i en UV printer. Vi hører ofte fra virksomheder, som får forespørgsler fra kunder, der ønsker at købe "hele pakken". Dvs. de vil gerne købe et færdigt display, stander eller andet udstillingsmateriale som ser lækkert ud. Akryl ser i forvejen eksklusivt ud og har du mulighed for at printe logo, fotos eller andet kan du virkelig lave en god løsning for kunden.
 
Med de UV teknikker vi bruger har du mulighed for at printe direkte på akryl eller plast inden du bukker materialet. Derved undgår du at skulle klæbe folie på det flotte materiale.
 
Du har mulighed for at printe forskellige motiver på hver side af et gennemsigtigt materiale og kan opnå fantastiske effekter.
 
Se eksempel på UV print på akryl
 
I NIZE equipment sælger vi helhedsorienterede løsninger. Det betyder bl.a. at du har mulighed for at lægge en del af din produktion hos os i en periode for at teste om UV print er en løsning for din virksomhed. Det fungerer i praksis ved at du sender det materiale, filer mv. der skal printes og at vi aftaler en pris for printet. Inden vi når så langt har vi selvfølgelig lavet testprint, så vi er sikre på at UV printet kan hæfte på dine materialer.
 
På denne måde kan du i ro og mag vurdere om du er tilfreds med resultatet og vil gå skridtet videre og investere i en UV printer.
 
Kontakt os på +45 88807030 for at høre nærmere om dine muligheder.
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com