Standen med endeløse muligheder


swissQprint, udvikler og producent af premium inkjet-printere, udstiller på Fespa Digital 2016 i Amsterdam i hal 1, stand J140. Den schweiziske virksomhed viser storformat printernes alsidighed ved at præsentere forskellige almindelige og nogle temmelig specielle applikationer.

swissQprint vil præsentere alle anvendelsesmuligheder i Amsterdam - også nogle tilsyneladende umulige. To storformat printere vil blive udstillet, så man kan opleve trykprocessen "live". Besøgende inviteres også til at diskutere deres egne løsninger og ideer.

Modulært design
De schweiziske UV inkjet printere er alle baseret på et solid flatbed system. Brugere kan derefter skabe den maskine, de har brug for med add-ons som for eksempel rulle til rulle, board funktion og ni frit konfigurerbare farvekanaler. En fuldt udstyret swissQprint printer er lidt ligesom en schweizisk lommekniv: Den har alle værktøjer i én enhed.

Én maskine til alle ideer
Kunder har brug for bare én printer til at håndtere både hårde og rulle materialer i stedet for en flåde af maskiner. Fra Beermat til billboard format. swissQprint er opsat på at vise messe gæsterne, at der findes andre end blot de velkendte applikationer. Så for folk på udkig efter nye ideer og med fokus på højkvalitets print, er Stand J140, hal 1 stedet at besøge.

 
FESPA 2016 swissQprint

swissQprint vil vise storformat printernes alsidighed ved at præsentere almindelige og nogle temmelig specielle applikationer.
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com