Støjsvage, økonomiske vakuum pumper

I november introducerer swissQprint et nyt vakuumsystem til sine storformat UV printere. Vakuumpumperne er op til 50% mere støjsvage end i de foregående printsystemer. De er strømbesparende, så driftsomkostningerne reduceres, og da de er installeret under maskinen, optager pumperne ingen gulvplads

Alle flatbed printere har brug for et stabilt vakuumsystem til at holde printmediet sikkert på printbordet. swissQprint har forfinet sit system og lanceret støjsvage og mere økonomiske vakuumpumper.

Fred og ro
Fra November kommer et nyt vakuumsystem med et støjniveau, der er 50% lavere end sine forgængeres støjniveau. Det vil sige, at du nu vil være i stand til at kunne kommunikere med normal stemme, når du står ved siden af en ny swissQprint flatbed printer. De nye pumper er placeret i en lydabsorberende boks, så der kun udsendes 63 dBA.

Mindre strømforbrug, mere kontrol
Konventionelle vakuumpumper opererer med den samme konstante effekt. Det nye swissQprint system nedsætter rotationshastigheden, så snart det ønskede undertryk er nået. Som følge heraf forbruger den 75 procent mindre elektricitet. De lavere rotationshastigheder giver også mindre mekanisk slid, hvilket betyder, at de nye pumper har en længere levetid.
Operatørerne kan også nemt regulere det negative tryk i henhold til det brugte materiale, så de har fuld kontrol over processen.

Pladsbesparende
Alle swissQprint modeller (Oryx 2, Impala 2, Nyala 2) har deres vakuumpumper indbygget under printbordet. Maskinoperatører får derved fuld bevægelsesfrihed omkring printeren, hvilket er en fordel, da et printerrum ofte er fyldt godt ud. Trods pladsmangel er det stadig muligt at printe op til 3.2 x 4 meter med swissQprints kompakte printere.

 
 
 
Det nye vakuum system i swissQprints flatbed printere er støjsvagt og strømbesparende.
NIZE equipment ApS | Godthåbsvej 27, 8660 Skanderborg - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com