9 picoliter dråbestørrelse

9 picoliter dråbestørrelse er forudsætningen for virkelig fint print. Det giver mulighed forultra-krævende fotoprint med fine farvegradueringer. Komplekse emner der kræver ensartede vidder af farve og reproduktion af fine detaljer er flot gengivet med knivskarptypografi selv i de mindste skriftstørrelser.

Offset er ikke længere afgørende for raffineret fotoprint. Et tilsvarende kvalitetsniveau er ganske let opnåeligt med swissQprint storformatprintere. Man skal blot rippe printfilen som en “fine art graphic” og sende det til Amber, printerens output software. Printeren vil automatisk skifte til 9 picoliter dråbestørrelse og resultater med en visuel printopløsning på op til 2160 dpi.

Selvfølgelig kunne den samme print-fil også udskrives med den sædvanlige 14 picoliter dråbestørrelse. Valg af denne standard dråbestørrelse giver stadig en optimal balance mellem kvalitet og effektivitet. Prepress-processen er identisk i begge tilfælde, operatøren behøver kun vælge, hvilke print han/hun skal bruge.

En mindre dråbe kombineret med høj opløsning øger farveskalaen betydeligt.

Dette giver de jævneste gradienter og mest ensartede flader af farve.

Og en anden ting: En kalibreret swissQprint maskine overholder Fogra PSD (Process Standard Digital) på både 14 og 9 picoliter dråbestørrelser. Det betyder høj trykkvalitet med ensartet reproducerbarhed – præcist, hvad der er behov for at gøre krævende slutkunder til loyale stamkunder.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

Tilgå din VIP konto & Shop