Droptix - Unik 3D effekt

Mikroskopiske lakdråber – printet direkte på materialet – virker som et forstørrelsesglas, og giver en dybdeeffekt. Afhængigt af design, kan effekten være på hele fladen eller blot på et enkelt område. Den helt store effekt opnås, hvis det printes til brug på backlit skilte.

Attraktive applikationer

Den fascinerende 3D effekt vil med garanti skabe blikfang om det er på POS-materiale, indendørs eller udendørs skiltning, herunder baggrundsbelyste medier, salgsautomater eller spilleautomater. Kontur skårne objekter er også mulige at printe med effekt, da de transparente medier kan efterbehandles som ønsket. Det kan være merchandise som for eksempel tegneseriefigurer. En anden idé kunne være ting til direct mailing, der leveres med 3D effekt. De ender næppe i affaldsspanden, da de er for fristende at lege med, kigge på og videregive. Også indenfor emballage, særligt salgsfremmende og specialemballage, har effekten et enormt kreativt potentiale.

Et passende materiale

Det er bedst at bruge en akrylplade i størrelsen 2, 3, 6, 10 eller 15 mm tykkelse. Formatet begrænses kun af printerens størrelse. Ved en Nyala vil det være 3.2 x 2 meter. Ved print af mindre formater kan det hele gøres nemmere ved brug af register pins. De kan placeres, så du får så mange registrerings punkter, som du har brug for.

Hvad er ellers vigtigt

Printeren skal selvfølgelig have en lakkanal. Den kan eftermonteres, hvis du ikke har denne feature på din printer. Softwaren man bruger hedder KEA, og er specielt udviklet af swissQprint til at printe Droptix. Den sørger for at processen med at printe 3D effekt er nem. 

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

Tilgå din VIP konto & Shop