Karibu

Alsidig rulle til rulle printer

Hos swissQprint er kvalitet et nøgleord, og alle deres storformatprintere er således udstyret med helt ekstraordinære teknologier og funktioner. Deres rulle til rulle model Karibu er ingen undtagelse. Karibu er en UV LED printer, hvilket giver en unik mulighed for at printe på ekstra varmesensitive materialer som for eksempel tekstiler. LED-pærer har ikke behov for hverken opvarmnings- eller nedkølingstid og har en gennemsnitslig levetid på helt op til 10.000 timer. At swissQprint har prioriteret LED-lys fremfor en almindelig UV lampe med kviksølvpære, gør desuden Karibu til et bæredygtigt valg, idet en LED-pære bruger langt mindre energi og desuden er helt fri for det miljøbelastende kviksølv. 

3400

mm

Maks. printbredde

200

kg

Maks. rulle vægt

212

m2/t

Maks. produktivitet

9

Farvekanaler

4-18

Printhoveder

CMYK

+ 5 ekstra farver

Effektiviseret printproces

swissQprints Karibu model er det oplagte valg for virksomheder, der ønsker en rulle til rulle printer, hvor effektiviteten er helt i top. Karibu har en printhastighed på op til 212 m2/t, hvilket svarer til, at den kan printe arealet af en tennisbane på kun én time.

Karibu har et printområde på op til 3400mm i bredden og giver mulighed for at dele bredden op og printe på to ruller samtidig.

Printeren kan også konfigureres til automatisk dobbeltsidet print. Her aflæser et kamera i printeren QR-koder, som automatisk printes ved siden af printet. Koderne fortæller printeren præcist, hvor printet skal placeres, når der skal printes på bagsiden. Den justerer selv, så printet bliver helt præcist placeret. Karibu overtager denne manuelle og tidskrævende opgave og frigør kapacitet i produktionen.

Karibu minimerer fejlproduktion

En af hemmelighederne bag swissQprints store succes er, at deres printere i høj grad tager højde for fejl. Karibu modellen er blandt andet udstyret med vakuum-kanaler, som holder materialet fast under print, og dermed sørger for et fejlfrit resultat. 

Udover dette er printeren udstyret med sensorer som gør, at den øjeblikkeligt stopper, hvis noget kommer i vejen for printhovederne; for eksempel hvis et materiale er for tykt, eller hvis noget kommer i vejen. Skulle det ske, at printeren bringes til standsning, er dette dog ingen katastrofe. Karibu genoptager produktionen fra præcis samme sted, når den igen startes.

Slutteligt er Karibu udstyret med en skærekanal til præcis afskæring af materialet samt en lysboks lige bagved printområdet, så det færdige print kan gennemses grundigt imens printeren kører. 

To tilfredse kunder udtaler sig om, hvorfor de mener at Karibu er det rette valg for dem

Hjælp til at vælge den rigtige swissQprint model

Kontakt NIZE equipment

Overvejer du at investere i en Karibu printer til din virksomhed, men er du i tvivl om, hvorvidt denne printer er det rigtige valg? Så kontakt NIZE equipment. Vi har mange års erfaring med swissQprint printere og vil hjælpe og vejlede dig i processen. Er du interesseret i vores produkter, er du altid velkommen i vores flotte showroom, hvor du selv kan afprøve Karibu og desuden se vores allerede færdige printprøver. Vi forstår, at købet af en ny storformatprinter i denne klasse er en stor investering, og derfor står vi naturligvis klar med rådgivning og svar på dine spørgsmål under hele forløbet.