Nu er der en swissQprint LED printer til alle produktionsniveauer


Cirklen sluttes nu i trioen af swissQprint LED printere. Impala og Nyala LED blev succesfuldt lanceret på FESPA, og til november kommer så Oryx LED.
Denne nye generation af schweiziske UV-flatbed printere deler et raffineret mekanisk fundament, og arbejder med LED-teknologi, som både er mere rentabelt og miljøvenligt.

LED-teknologien udvider printmulighederne, er mere økonomisk og efterlader kun et lille miljømæssigt fodaftryk. Den mindre varmeopbygning forøger udvalget af materialer, som det er muligt at printe på og giver mulighed for nye applikationer. LED lamperne er vedligeholdelsesfrie, så forbrugsvarer og nedetid pga. af service er ikke længere nødvendigt. Producenten swissQprint er overbevist om at "LED-tørring vil vinde frem" og markedet bekræfter det: "Siden Impala LED og Nyala LED blev lanceret, ser vi at hovedparten af kunderne foretrækker LED-løsningen fremfor mercury (kviksølv) lamper," hævder Maurus Zeller, leder af product management hos swissQprint.

En løsning til alle produktionsstørrelser
Udover fordelene ved LED-teknologi har swissQprint lavet en række mekaniske forbedringer til deres nuværende generation af maskiner. Det gør at printerne leverer endnu større præcision og print stabilitet. Oryx LED med en maksimale ydelse på 65 m2/t og et 2,5 × 2 meter print bord slutter sig til Impala LED, som deler de samme dimensioner, mens denne printer op til 180 m2/t. Flagskibet Nyala LED printer op til 206 m2/t med et 3,2 × 2 meter print bord. Med denne trio af printere dækker swissQprint stort set alle niveauer af produktion, som en leverandør af trykte produkter har nu, eller sigter mod at have i fremtiden.

Bevist modulært design
"Printeren vokser med virksomheden", forklarer Maurus Zeller. Hver maskine bliver bygget efter kundens ønsker, og kan til enhver tid derefter blive udvidet yderligere. Dette kan være en individuel blækkonfiguration - swissQprint-maskiner tilbyder ni farvekanaler – eller en række funktioner som for eksempel Roll2Roll, Board Option til overdimensionerede formater op til 4 meter lang, og endda en håndterings robot til ubemandet printproduktion.
Ideen er at give brugerne en løsning, der altid matcher deres behov og budget. "Og hvad de helt sikkert får, er høj kvalitet og applikationsmuligheder, der kan få dem til at skille sig ud på markedet," konkluderer Zeller.
 
 
 

swissQprint Oryx LED
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com