swissQprint vinder erhvervspris

"Der Rheintaler Wirtschaft 2017” prisen går til swissQprint. Juryen tildeler prisen for virksomhedens enestående præstation og rolle som ambassadør for regionen.

swissQprint vinder den 23. "Preis der Rheintaler Wirtschaft". Denne årlige pris af Rhindalen Business Forum ærer personer eller grupper, der er enestående på deres egen særlige måde. Tidligere vindere inkluderer regionale personligheder og foreninger samt nationale og internationale virksomheder i forskellige områder.

swissQprint præsenterer en overbevisende case
Karl Stadler er præsident for juryen og selv en erfaren iværksætter. Han overrakte prisen den 11. november 2016 og lykønskede de tre swissQprint grundlæggere og ledere, Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander, for deres forretningsmod og præstation. swissQprint blev grundlagt for blot ni år siden. I dag har virksomheden mere end 70 medarbejdere og er aktiv på verdensplan. I Europa er swissQprint blandt markedslederne inden for UV flatbed printere. Selskabets storformatprintere er udviklet og fremstillet 100 procent i regionen, så på den måde er der mange flere end 70 mennesker, der arbejder for swissQprint i St. Gallen Rhindalen. Og sådan bliver det ved med at være, trods valutakriser og omkostningsfulde handelsbetingelser. Det er en succeshistorie, der imponerede juryen.

To-trins udvælgelsesprocedure
Nominerede til ”Preis der Rheintaler Wirtschaft” skal have demonstreret en ekstraordinær og bemærkelsesværdig præstation, og have fungeret som ambassadører for Rhindalen. En kandidat er en positiv influent og i en vis forstand, tjener som en rollemodel for samfundet eller økonomien som helhed. Herudover evaluerer juryen på ni medlemmer kandidaterne ud fra en række forskellige kriterier.

swissQprints ledelse og arbejdsstyrken er meget tilfredse med prisen, som de ser som både en bekræftelse og en motivator. swissQprint teamet er fast besluttet på at fortsætte succeshistorien, bekræfter Reto Eicher, administrerende direktør for swissQprint.
swissQprints grundlæggere Reto Eicher, Roland Fetting og Hansjörg Untersander (højre mod venstre) er glade for at vinde prisen "Preis der Rheintaler Wirtschaft 2017”. Karl Stalder (til venstre), juryens præsident, lykønsker dem.
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com