swissQprints generation 3 imponerede på FESPA

Endnu mere præcise print resultater, flere print muligheder, øget brugervenlighed og maksimal produktivitet nu på 370 m2/t var noget af det som swissQprint lovede, da de præsenterede en ny generation af maskiner - fem i alt: Nyala 3, Impala 3 og Oryx 3 sammen med speed modellerne Nyala 3S og Impala 3S.

Adriano Gut, product manager hos swissQprint, forklarer: "En række mekaniske forbedringer gør disse nye printer systemer endnu mere stabile og præcise end deres forgængere." Selvom de schweiziske printere allerede er kendt for dette, bliver perfektion taget til et helt nyt niveau. Gut tilføjer: "Blandt andet har vi fuldstændig redesignet systemets printslæde." Brugervenligheden er øget med et nyt kontrolsystem, der giver bedre kontrol og regulering af vakuumeffekten. Det nye kontrolsystem danner også grundlag for den fremtidige udvikling af printer systemerne.

Nye high performance modeller
Nyala 3S og Impala 3S er designet til høj produktivitet: Nyala 3S leverer op til 370 m2/t, Impala 3S op til 317 m2/t, med enestående printkvalitet trods den høje hastighed. POS-produkter af høj kvalitet, displays, plakater, bannere, baggrundsbelyste skilte og andre lignende er oplagte applikationer. Den høje print hastighed er beregnet til visning på afstand, såsom megapostere og bannere på f.eks. stilladser til bygninger.

Udvidet rulle til rulle option
swissQprint introducerede også en udvidet roll to roll-option som er en del af generation 3 modellerne. En ny spreading roller glatter materialet ud, inden det når printbordet for at forhindre folder og eventuelt crash. Kulfiber børster på spredevalsen forhindrer statisk elektricitet fra materialet, hvilket muliggør præcis dråbeplacering. I kombination med LED-tørring øger den nye roll to roll-option muligheden for print på mange forskellige sarte og varmefølsomme materialer. Det nye printer system har også en anden nyhed: dual roll option til udskrivning af to ruller materiale parallelt, hvilket fordobler produktiviteten betydeligt.

For mere information kontakt swissQprint forhandler i Norden: NIZE equipment – Tlf. 88 82 70 30.
 
 
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com