Verdenspremiere – Første printer med længeventet feature


En ny software feature fra swissQprint hjælper kunderne med at undgå materiale spild og ekstra arbejde. Efter et crash sørger software opdateringen for, at produktionen kan fortsætte præcis samme sted, uden at efterlade banding eller synlige spor.

Den bevægelige printslæde på swissQprint UV printeren stopper øjeblikkeligt, når den kommer i kontakt med en person eller et objekt. Det samme sker, hvis der er fare for at printhovedet rammer printmediet. Men hvad med det printede materiale og det arbejde, der allerede er lavet? Her har swissQprint udviklet en ny software feature.

Genoptag produktionen præcis, hvor crashet skete!
Efter et nødstop kan operatøren, med bare to klik med musen, genoptage produktionen præcis det samme sted, som den stoppede. Det kan for eksempel være lige midt i et pass, uden at det kan ses bagefter.

Dette er en uhyre nyttig feature, når store formater printes inden for snævre tidsrammer. Eller hvis der for eksempel er et dyrt materiale på printbordet.

Den nye feature kan opgraderes på eksisterende swissQprint printere og er integreret på alle nye printere.

 
Tidligere ville det være umuligt at genoptage produktion præcist i et pass. Med den nye feature på swissQprint UV printere, er det nu muligt, så der derved spares både produktionstid og materiale.
 
 
Se video her
 
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com