ELIPACK

CAD-software
til emballage

Designet til at forenkle din arbejdsproces

Elipack er CAD design, softwarepakken udviklet i Windows™ og MAC af Elitron, specifikt til emballage, displays og kommunikation. Komplet med en række  projektdesigns, som er klar til brug og kan laves i mange forskellige typer materiale.

Elipack er kompatibel med alle populære skæremaskiner på markedet og i særdeleshed med Elitrons KOMBO-linje. Elipack software er virkelig fleksibel og innovativ for at opfylde kravene til moderne, omstillingsparate virksomheder.

En integreret applikation forenkler brugerfladen med Adobe Illustrator samt håndtering af billeder og grafik til de enkelte projekter.

Opretter tydelige og læsbare dokumenter og animerede 3D pdf-filer, som forenkler håndteringen af information og tilfører værdi til projektpræsentationer.

Projektdesign i frihånd

Elipack har værktøjer og funktioner til at lette projektdesign i frihånd.
Når projektet er afsluttet, kontrollerer guiden korrekturværktøjet for eventuelle unøjagtigheder. Den fremhæver eventuelle fejl såsom linjer, der ikke er helt parallelle, overlappende linjer eller ufuldkomne sammenføjninger.

Parametriske komponenter

Designeren kan bruge en række parametriske komponenter (vinger, lukkeelementer, huller osv.) for at lette projekt designet.
Med en simpel drag and drop funktion tilføjer du disse elementer, som derefter kan justeres, så de passer til dit projekt.

Projektdesign med parametrisk bibliotek

Med Elitpack får du et omfattende parametrisk bibliotek af bokse og lister som forenkler designerens arbejdsproces, samtidig med at de viser internationale standarder.
Herunder FEFECO (bibliotek certificeret af European Corrugatyed Packaging Association) til bølgepap, ECMA og EV til  pap, samt POP og POS modeller.

Projekt standardisering

Elipack software har skræddersyede filtre til hurtig import af vektorfiler, der er oprettet ved hjælp af andre CAD-systemer. En automatisk søgefunktion finder den biblioteksfil, der ligner den importerede mest. Softwaren bestemmer de lignende egenskaber mellem de to og skaber parametrisk design, som bagefter er let at ændre i fremtidige projekter.

Print layout

Softwaren giver dig mulighed for at oprette brugerdefinerede printlayouts, ved at bruge alle detaljerne i et bestemt projekt. Forskellige layouts kan oprettes og gemmes afhængigt af behov.

Layout assistent

Flere designs kan placeres på det samme ark, idet man respekterer forudsætningerne for vandret og lodret justering og eventuel rotation. Layout-assistenten beregner det præcise antal ark, der kræves for at kortlægge den samlede projektmængde. Dette bestemmer det mest optimale layoutformat for hver type projekt.

3D visualisering

3D-visningsmodul til at kontrollere projekter for eventuelle strukturelle og/eller grafiske fejl. Animerede sekvenser illustrerer projektets monteringsprocedure fra flatpack til det endelige produkt. Mulighed for at eksportere filer til Adobe pdf i 3D og importere eksterne 3D-objekter for at skabe virkelighedstro fotos og billeder. Tilpasser sig automatisk til de materialer, der skal bruges. Bukkelinjer, folder og grafiske elementer kan også ses for at demonstrere, hvordan projektet skal foldes.

3D-fileksport (animeret pdf)

3D interaktiv fil for at demonstrere samlingssekvenserne. Ideel for kunderne at se projektets karakteristika og den faktiske visuelle effekt, for at identificere og fixe nødvendige ændringer. Virtuelle, virkelighedstro prototyper til produktpræsentation uden prøver eller print sparer ligeledes tid og materialer.

Fordele

Intelligente standarder.

Specielt designet til at reducere fejl og øge designerens produktivitet.

Parametriske biblioteker.

Mere end 1.500 designs for at forenkle skabelsen af modeller og hurtigt implementere den i de rigtige proportioner.

Rapport-3D præsentationer.

Automatiseret til effektiv kommunikation – PDF-XML-HTML-EXCEL.

Teknisk layout assistent.

Hjælp til effektivt design, layout og produktionsoptimering.

Teknisk support

Pålidelig, teknisk support direkte fra Elitron, med en bred vifte af tjenester til rettidig, velkvalificeret hjælp.

Applikationer

Elitron forenkler måden at designe på...

Download brochuren for at få alle oplysninger om Elitrons teknologier.

Vil du optimere din produktion?

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig NIZE news og få nyheder om:

Printers, Cutters, Software
Messer og events
Brands High-lights
Optimering af din grafiske industri