XpertJet 661UF

Med deres XpertJet 661UF printer har japanske Mutoh formået at fremstille en printer, som på trods af dens beskedne størrelse kan printe utroligt skarpt og detaljeret på materialer helt op til A2+ størrelse. Denne printer passer ind i de fleste produktioner og gør det blandt andet muligt nemt og hurtigt at komme i gang med at printe på merchandise. Med en XpertJet 661UF kan du printe på alt fra lædercovers og kuglepenne til mursten og vandflasker. Printeren kan installeres med to forskellige opsætninger: Vælg mellem standard CMYK 4-farvetryk eller den mere avancerede CMYK + Hvid + Lak. 

150

mm

Print på hvide, mørke og klare emner / objekter op til 150 mm

6

farver

Dobbelt blæktype: hård eller fleksibel ink – 6 farver: CMYK + Wh + Va

Flere muligheder med CMYK eller CMYK + Hvid + Lak

Med en standard CMYK-opsætning kan printeren kreere flotte og skarpe farver på plakater såvel som 3D-objekter. Vælger man derimod CMYK med hvid og lak, gør den hvide farve det muligt at printe på helt mørke eller gennemsigtige materialer. Derudover vil tilføjelsen af lak give mulighed for, at printeren kan printe i flere dimensioner, fordi lakken påføres til materialet som et ekstra opbyggende lag. Lakken kan derfor printes i forskellige former for taktile designs heriblandt brailleskrift eller bestemte taktile overfladestukturer på for eksempel sten eller pap. 

Hurtige og bæredygtige resultater med UV LED print

XpertJet 661UF printeren er en såkaldt UV LED printer. Det vil sige, at printeren bruger specielt UV-hærdeligt blæk, som påføres direkte til materialet og straks udsættes for UV LED-lys. 

LED-lys er en langtidsholdbar løsning, da en LED-lampe typisk har en levetid på op til 10.000 timer. Deruvover har LED-pærer sjældent brug for tidskrævende reparationer, og både opvarmning og nedkøling af pæren er overstået i løbet af millisekunder. Dermed er der mulighed for at spare dyrebar produktionstid, hvis man vælger en printer med UV LED-funktion. Set i forhold til andre printermodeller med klassiske kviksølvpærer, har Mutoh ved valget af UV LED-lys tilført en ekstra bæredygtig dimension til XpertJet 661UF printeren. LED-lys bruger en relativt lille mængde energi og er samtidig helt fri for det miljøskadelige kviksølv, som ofte er både dyrt og besværligt at bortskaffe efter pærens levetid. 

Minimer fejl med Mutohs patenterede Intelligent Interweaving teknik

Når Mutoh er en af de førende printerproducenter, skyldes det i høj grad, at det japanske firma ikke blot kopierer andre firmaers gode ideer, men også investerer meget tid i selv at udvikle nye teknikker til deres printere. Dette har blandt andet ført til Mutohs patenterede Intelligent Interweaving teknik, som også er at finde i XpertJet 661UF printeren. Denne teknik gør op med den tidligere standardteknik, hvor printhovederne udelukkende lægger blæk på materialet i lige linjer. I stedet lægger Muthos printere blækket på i bølgeformede mønstre uden at gå på kompromis med printhastigheden.

Denne teknologi betyder, at XpertJet 661UF reducerer, og ofte endda helt eliminerer, risikoen for, at det færdige print har tydelige linjer, fordi printmønstret flettes elegant sammen. Samtidig er en positiv effekt af Intelligent Interweaving, at Mutohs printere kan printe de skarpeste farver med et minimalt forbrug af blæk. Vælger du at investere i en XpertJet 661UF fra Mutoh, vil du altså få en printer, der producerer print i høj kvalitet, og samtidig blive fri for fordyrende testprint og fejlproduktioner. 

Vælg den rigtige printer til din virksomhed

kontakt NIZE equipment

Overvejer du at investere i en XpertJet 661UF eller en af de andre printere fra Mutoh, så kan du med fordel kontakte NIZE equipment. Vi har mange års erfaring med de forskellige printertyper og står klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rette printer til netop dit behov. Hos NIZE equipment forstår vi, at købet af en ny storformatprinter er en stor investering for en virksomhed.  Derfor vil vi med glæde invitere dig til at besøge vores flotte showroom, hvor du kan se og afprøve de forskellige Mutoh printere samtidig med, at vores erfarne eksperter vil stå til rådighed med information og vejledning i løbet af processen.  

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.