Om
os

NIZE equipment forhandler og servicerer printere, cuttere og software i hele Norden. Hos NIZE equipment er vores kunder altid i fokus. Gennem tæt kundekontakt og åben dialog arbejder vores team af erfarne eksperter hver dag på at identificere hvilke produkter, der passer bedst til den enkelte virksomhed.

Hos NIZE equipment går vi gerne hele vejen, for at finde de rigtige løsninger til vores kunder. Vores store showroom danner rammen om mange timers gennemgang og afprøvning af de forskellige printere og cuttere i vores sortiment.

Vi forhandler udelukkende nøje udvalgte produkter af høj kvalitet og er desuden nordisk eneforhandler af flere af vores brands. Vi har et stort udvalg af produkter til forskellige behov og i forskellige prisklasser.

Hos NIZE equipment har vi mange års erfaring med printere, cuttere og software – og vi sætter altid kunden først.  

Historien bag
NIZE equipment

2008

NIZE equipment startede i Odder i december 2008 og var dengang et enkeltmandsfirma kun bestående af vores administrerende direktør Lars Nikolajsen. Lars havde gode kontakter til blandt andet swissQprint og kendte til vigtigheden af, at de grafiske virksomheder kunne regne med pålidelig leverandør af udstyr og software samt efterfølgende servicering.

I 2008 solgte Lars den første UV printer i Danmark, og hermed var NIZE equipment en realitet. Siden da er NIZE equipment vokset til et mellemstort firma fordelt over Norden og Baltikum.

Besøg NIZE equipment i Odder - syd for Aarhus

I 2020 byggede NIZE equipment et nyt, flot domicil i Odder, Danmark hvor vi har indrettet et kæmpe showroom med funktion som en messestand.

Her udstiller vi vores produkter og tilbyder vores kunder en helstøbt oplevelse, som starter allerede ved den første dialog. Kunder kan besøge os her og blive inspireret af vores mange unikke printprøver og teknikker, ligesom vi altid gerne sparrer med kunderne omkring specielle printløsninger eller ideer.

Vi dækker
hele Norden

NIZE equipment har fokus på at kunne tilbyde eksklusivt grafisk udstyr, og vi er derfor Nordens eneste forhandler af alle vores SwissQprint produkter – og flere af de andre produkter i vores sortiment. Vi går op i at være eksperter i vores udvalgte brands, så vores kunder ved, at de er i trygge hænder hos NIZE equipment. 

Siden firmaets start har den primære filosofi for NIZE equipment været god kundeservice. Hos NIZE equipment går vi op i, at vores kunder føler sig hørt og velinformeret igennem hele købsprocessen såvel som senere, når de har investeret i et eller flere af vores produkter.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

Tilgå din VIP konto & Shop