Intelligent Interweaving

Mutohs førende Intelligent Interweaving (i²) teknologi giver et højt niveau af brugervenlighed, så du nemt kan levere den bedste printkvalitet til den lavest mulige pris.

Printkvalitet der passer til formålet

Ikke flere printjobs, der tager længere tid og koster mere end de burde. Ikke flere underspecificerede printjobs, der resulterer i ringere kvalitet og risiko for at skulle lave printjobbet om og om igen. Mutohs i² giver dig mulighed for kontinuerligt at levere printkvalitet, der passer til formålet.

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Hvad er Intelligent Interweaving?

Mutohs patenterede Intelligent Interweaving-printteknologi, kaldet i², er en genial måde at lægge ink på et materiale.

Imens bredformatprintere ofte lægger ink på et materiale i en “lige linje”, gør Mutohs intelligente interweaving-teknologi det muligt for printeren at lægge inken på en helt anden måde, f.eks. i et “bølgeform mønster”.

Dermed afhængigt af det brugte materiale, reducerer eller neutraliserer i²-printteknikken stort set typiske mangler, der er forbundet med inkjetprintning, såsom vandret eller lodret banding, manglende eller ikke-skydende dyser osv. Resultatet vil være et stribefri interlaced print.

i² print teknologi

Eliminerer banding, grynet print og bleeding.

Skaber klare billeder af mindst mulig ink brug.

Opnår high definition sharp edges and fine detail på den hurtigst mulige hastighed.

Mutohs i²-teknologi giver en dobbelt fordel. Først og fremmest giver teknologien en samlet bedre printkvalitet. Dernæst giver funktionen en mere brugervenlig drift, da printoperatøren ikke skal bruge tid til at finjustere sin printer for at opnå TOP-printkvalitet på en lang række materialer.

Afhængigt af maskinen,  printhoved teknologi og brugt ink, definerer Mutoh særlige “weave patterns” pr. produkt.

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.