Permanent fleksibel UV-LED blæk fra Mutoh

Mutoh har lanceret en ny fleksibel UV-LED blæk. Den har alle UV egenskaberne, tørrer med det samme, er lugtfri og permanent strækbar.

Print på varmefølsomme materialer

CMYK UV-LED blæk er udviklet til Mutohs special- og industrielle printere og fås også som Hvid og Varnish. De er helt VOC-fri og indeholder ikke luftforurenende stoffer (ingen HAP). Ved LED printprocessen frigives der ingen varme, hvilket betyder at det er muligt at printe på varmefølsomme materialer.

Fleksibel - også i længere tid

Blækken er så fleksibel, at det printede materiale kan strækkes op til 180%, og så kan det krølles og foldes, uden at printet sprækker. Der kan printes både på faste materialer og rullemedier til f.eks. skilte, backlit, vacuum formning, men det kan også bruges til bløde materialer, som f.eks. bløde plastik Iphone covers.
Blækken er særlig god til svære indpakninger af biler med dybe falser, hvor der virkelig er brug for at kunne strække materialet, uden at printet ændrer sig. Den er permanent strækbar – også efter længere tid. 
 
 

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.