XpertJet 461UF

Selvom Mutohs XpertJet 461UF – A3+ er en af de mindste printere i vores sortiment, skal man ikke lade sig snyde af dens kompakte størrelse. XpertJet 461UF er en højkvalitets printer, der ligesom Mutohs andre modeller kan printe utroligt detaljerede og farvefyldte designs på flere forskellige materialer. Mutohs XpertJet 461UF kan printe på alt fra flyers og plakater til 3D-objekter som telefoncovers, læderbøger, mursten eller lightere. Derudover har XpertJet 461UF printeren den fordel, at den ikke fylder ret meget og kan passe ind i de fleste produktioner. Muthos XpertJet 461UF er en printer til de virksomheder, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, men som samtidig gerne vil undgå at bruge mange kvadratmeter på at opfylde deres printerbehov.

150

mm

Print på hvide, mørke og klare emner / objekter op til 150 mm

6

farver

Dobbelt blæktype : hård eller fleksibel ink – 6 farver : CMYK + Wh + Va

Vælg mellem CMYK
eller CMYK + Hvid + Lak

Denne Mutoh printer har et printområde på op til 483mm x 329mm og tillader print helt op til størrelser i A3+ format. Samtidig er det med en XpertJet 461UF muligt at vælge imellem to opsætninger, hvoraf den første er en almindelig 4-farvet CMYK. Med disse fire farver er den innovative printer i stand til at printe farverige tryk og billeder i en imponerende høj kvalitet. 

En anden mulighed er at installere CMYK + Hvid + Lak. Denne indstilling åbner for mange flere printmuligheder. Den hvide blækfarve gør det muligt at printe på mørke og gennemsigtige materialer, og lakken kan bruges som spotlak, eller til at producere punktskrift, lave effekter eller fremstille taktile strukturer. 

UV LED print er en holdbar og klimavenlig løsning

XpertJet 461UF – A3+ er en UV LED printer, hvilket betyder, at de færdige produkter bliver UV-bestandige og slidstærke. Når Mutoh har valgt LED-lys til deres printere, skyldes det blandt andet, at denne teknologi er ekstra langtidsholdbar. LED-lamper har en gennemsnitslig levetid på 10.000 timer og kræver samtidig ikke hverken opvarmnings- eller nedkølingstid. Derudover består LED-lampen af relativt få dele og vil derfor sjældent have behov for reparation. Alt i alt vil der kunne spares kostbar produktionstid ved valget af en printer med UV LED-lys. UV LED printere er desuden en grøn og energivenlig løsning sammenlignet med printere, der benytter en almindelig kviksølvpære. LED-pæren bruger mindre energi og er samtidig fri for miljøbelastende kviksølv, som ofte kan være problematisk at bortskaffe som affald efter lampens levetid. 

Muthos patenterede Intelligent Interweaving er innovation i verdensklasse

Japanske Mutoh er ifølge os en af de mest innovative og kompromisløse printerproducenter på markedet. Virksomhedens succes skyldes i høj grad, at Mutoh ikke blot efterligner, hvad andre gør, men også selv udvikler nye teknikker for at optimere deres printere. En af disse teknikker er deres patenterede Intelligent Interweaving løsning, som også findes i XpertJet 461UF printeren.

Intelligent Interweaving gør op med den mest anvendte metode på flatbed printere, som består i, at blækket lægges lineært på et materiale. Med Intelligent Interweaving lægges blækket på materialet i bølger, og dette giver mulighed for, at Muthos printere kan printe utroligt detaljeret, fordi printmønstret flettes sømløst sammen. Alt afhængigt af applikationen og mediet reduceres risikoen desuden kraftigt for, at det færdige print tilegner sig uheldige striber eller manglende nozzles. Derudover er Intelligent Interweaving blækbesparende, og investerer du i en XpertJet 461UF printer fra Mutoh, får du en printer, der giver et knivskarpt og ensartet kavitetsoutput, hver gang du printer.  

Vælg den rigtige printer til din virksomhed

kontakt NIZE equipment

Hvis du overvejer at investere i XpertJet 461UF eller en af Mutohs andre storformatprintere, så kan du med fordel kontakte NIZE equipment. Vi har mange års erfaring inden for feltet og vil med glæde introducere dig til de forskellige printertyper i vores flotte showroom. Vores eksperter står klar med råd og vejledning, så du kan vælge den rigtige printer til lige netop din virksomheds behov. 

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.