Mutoh storformatprintere

Built to perform!

Mutoh er et japansk printerbrand, som er kendt for en enormt høj produktkvalitet blandt alle deres storformatprintere. Med over 70 år i branchen er Mutoh en af de førende producenter på markedet, og i deres store produktudvalg vil man kunne finde storformatprintere til ethvert printbehov. 

Hos NIZE equipment er vi stolte af at kunne sige, at vi er dansk eneforhandler af Mutoh systemer til storformatproduktion. Vi har et indgående kendskab til alle vores produkter fra Mutoh, og vores kunder kan dermed regne med, at vi er til rådighed til teknisk hjælp, servicering og salg af storformatprintere fra Mutoh.   

Sign & Display

Specialty/Industrial

Mutoh printer – lad dig ikke begrænse

Et af kendetegnene ved Mutoh som producent er, at virksomheden aldrig lader sig begrænse. Mutoh har løbende fokus på at optimere deres storformatprintere, så ingen materialer eller teknikker er ude af rækkevidde for brugerne af Mutohs printsystemer. 

Et godt eksempel på dette er Mutohs patenterede Intelligent Interweaving teknik, som gør op med ideén om, at printhoveder kun kan printe i lige linjer. I stedet kan Mutohs storformatprintere nu printe i bølgeformede mønstre, og effekten af dette er et langt skarpere og mere detaljeret udtryk på det færdige materiale. 

Et hav af muligheder med Mutoh

Mutohs systemer til storformatproduktion er skabt med det formål at give professionelle virksomheder de bedste forudsætninger, for at optimere deres printproduktion. Storformatprinterne fra Mutoh muliggør print på diverse produkter og materialer, og kun brugernes opfindsomhed sætter grænsen. 

Udover at printe skilte og bannere, kan du med en storformatsprinter fra Mutoh for eksempel vælge at printe reklamer til busser, hele stykker af tapet, motiver på gardiner eller strandparasoller. Så der er rig mulighed for at lave spændende merchandise og synlighed for jeres kunder med en af Mutohs printere

Mutoh – globalt og lokalt

Mutoh er et globalt firma, som lige nu er til stede i Europa, Mellemøsten og Afrika. Gennem lokale forhandlere har Mutoh sikret sig, at alle deres kunder, kan få den bedste service – nemt og hurtigt. I Danmark er det NIZE equipment, som hver dag sørger for, at alle vores kunder med en storformatprinter fra Mutoh får det optimale ud af deres produkt. 

Hør mere om Mutoh

Kontakt NIZE equipment

Ønsker du at høre mere om Mutoh eller se nærmere på en af deres revolutionerende systemer til storformatproduktion, så kontakt NIZE equipment. Vi står klar med råd og vejledning og kan desuden tilbyde en grundig fremvisning og gennemgang af det enkelte produkt i vores flotte showroom syd for Aarhus. 

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.