Elitron - fremtidens robotstyrede skæreborde

Med over 25 patenter, mere end 100 unikke og originale løsninger samt mere end 2800 installationer i over 30 sektorer og tilstedeværelse i over 50 lande, er Elitron i dag et brand, der symboliserer italienske genialitet og opfindsomhed. Elitron er i stand til at udforske nye grænser og se ud over alle horisonter i jagten på at skabe løsninger, som former din forretning.

Kompakt automatisk multifunktionelt skæresystem

Kompakt automatisk digitalt skærebord med conveyor

Automatisk digitalt skærebord med 2 skærehoveder

Kombo SD+ SDC+ SERIES

Automatiske digitale skæreborde til digitalprint, pap mm.

Kombo SDC+ WIDE

Automatisk digitalt skærebord i superbredformat

Brugervenlig software til design af projekter til dit digitale skærebord

Robotstyrede digitale skæreborde til efterbehandling

Elitron laver en lang række digitale skæreborde, som dækker ethvert behov for efterbehandling i små og store virksomheder. Med et Elitron skærebord eller efterbehandlingssystem, vil du kunne automatisere og optimere din grafiske produktion og tage din virksomhed til nye højder. Der kan skæres i emner som læder, pap, gummi, skum, Re-board og mange andre materialer.

Det smarte Seeker System er et patenteret dobbeltkamera vision-system identificer registreringsmærker med et enkelt klik.

Showroom med inspiration til din grafiske produktion

Når du overvejer at investere i et digitalt skærebord, kan det være en god ide at booke en demo i vores showroom. Her har du mulighed for at se skærebordet i funktion og se de mange smarte funktioner.

Vi har et Elitron skærebord af modellen KOMBO SDC+ i vores showroom, hvor vi kan demonstrere de mest almindelige arbejdsgange. Inden en eventuel demo taler vi selvfølgelig om, hvad du ønsker at skære i og hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit projekt.

Elitron skæreborde kan konfigureres på mange forskellige måder og først når vi kender dit behov, kan vi sammen finde den rigtige model til din produktion.

Elitron skærebord - din garanti for professionel efterbehandling

Når du investerer i et Elitron skærebord, vil du få en pålidelig og effektiv produktionsmaskine, som løser alle typer digitale skæreopgaver.

Elitron skæreborde tilbyder bl.a. et patenteret V-cut værktøj, hvor man har mulighed for at halvere skæretiden og skære et perfekt 90-graders snit i en arbejdsgang i fx. Re-board plader. Det samme tool kan bruges til alm. 45-graders snit i mange forskellige materialer. .

Der er mange andre muligheder alt efter, hvilken opgave du vil løse. Her handler det blot om at vælge de rigtige værktøjer til de materialer, du ønsker at skære i.

Med NIZE equipment som partner, vil du naturligvis blive grundigt oplært i brugen af maskinen og softwaren. Vi sørger for at du kommer godt igang med at producere i forbindelse med investeringen og hjælper dig i mål med alle spørgsmål indtil du er igang.

Hør mere om Elitron digitale skæreborde

kontakt NIZE equipment

Ønsker du at høre mere om Elitrons digitale skæreborde, så kontakt NIZE equipment i dag. Vi har specialiseret os i optimering af grafiske produktioner og står altid klar med råd og vejledning. Besøg os i vores showroom syd for Aarhus, og få meget mere at vide om mulighederne med et digitalt skærebord fra Elitron.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilgå din VIP konto & Shop

Newsletter

Join us!
And don’t miss out on:

  • Latest news about Printers-Cutters-Software.
  • Exhibitions and events.
  • High-lights about our brands.
  • Inspiration on how to optimize you graphic industry.


Yes please, I would like to recieve newsletters with:

 

NewsInvitations
 

You will hear from us approx 1 time pr. month. You can easily unsubscribe the newsletter, if you don’t sant to receive it anymore. Read our privacy policy here, which describes how we handle your contact data.

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.