Vi støtter fællesskaber ...sammen kan vi gøre mere

I år støtter vi:

Talita i Enskede Dalen, Sverige
Skyggebørn i Aalborg, Danmark
Det kærlige måltid i Aarhus, Danmark
Børnecancer fonden i København, Danmark

Velgørenhed i NIZE equipment

Hvert år donerer NIZE equipment penge til velgørenhed. Det kalder vi NIZE Charity.

NIZE Charity støtter forskellige formål som børns trivsel, helbred og mental sundhed, innovation, fremmelse af kultur, initiativer til fremme af fællesskaber m.m. 

Men det er ikke tilfældigt, hvilke organisationer og projekter vi udvælger.

Hvert år kan alle medarbejdere indsende forslag til organisationer eller initiativer, som de synes skal modtage støtte det pågældende år. Der kan udvælges organisationer og projekter, der både støtter internationalt og lokalt i de nordiske lande.

Ledelsen udvælger blandt de indkomne forslag og herefter afholdes en afstemning blandt medarbejderne, hvor de organisationer eller initiativer med flest stemmer bliver årets NIZE Charity modtagere.

NIZE charity er tæt knyttet til vores mission og en af vores værdier

Mission

“Vi stræber efter at være en solid og troværdig partner, der hjælper vores kunder med at videreudvikle deres forretning”

Værdi: "Ansvarlighed & integritet"

Vi hjælper med andre ord vores kunder, så de kan hjælpe deres kunder. Ved at donere penge hjælper vi initiativtagere og organisationer, så de kan hjælpe andre. 

NIZE Charity modtagere 2023

Talita – Help women out of the sex industry

Talita arbejder med det mål at give kvinder, der bliver udnyttet i sexhandlen, en chance for et nyt liv.

Talita tilbyder støtte og hjælp til kvinder, der er blevet udnyttet til seksuelle formål. Vi arbejder med forebyggelse, opsøgende arbejde og rehabilitering, både i Sverige og i udlandet.

Vores forebyggende arbejde har til formål at forhindre, at unge piger ender i prostitution og pornografi. Vores opsøgende arbejde handler om at opsøge kvinder i de arenaer, hvor prostitution finder sted, og tilbyde dem støtte. Vores rehabiliterende arbejde gør det muligt for kvinder at forlade sexhandelen og blive fuldt integreret i samfundet. I Sverige driver Talita to krisecentre med rehabilitering i Stockholm (Villa Talita og Lilla Talita).

NIZE equipment har støttet Talita med DKK 15.000,-

www.talita.se

Skyggebørn

Støtte til børn med sorg i lokalområdet.
Vi taler knuder væk og gør børn og unge trygge i sorgen.
Skyggebørn er samtalegrupper for børn og unge i sorg, som har mistet én, der står dem nær. Ofte er det far eller mor der er død – pludseligt eller efter længere tids sygdom. Det kan også være en søster eller en bror. Andre kommer fordi de har kronisk eller livstruende sygdom tæt inde på livet.

NIZE equipment har støttet Skyggebørn med DKK 7.500,-

www.skyggeboern.dk

Det kærlige måltid

Nærende, gratis og velsmagende måltider til sygdomsramte familier.
Vores mål er at udvise omsorg og støtte familier ramt af akut livstruende sygdom. Vores unge frivillige står derfor hver uge i køkkenet og laver sunde, velsmagende måltider, som vi bringer ud til de familier, der har allermest brug for det i en hverdag, hvor krisen har taget over. På en fælles mission om at gøre en meningsfuld forskel, opbygger de unge venskaber og lærer om sundhed og ernæring i køkkenet.

NIZE equipment har støttet Det kærlige måltid med DKK 7.500,-

www.detkaerligemaaltid.dk

Børnecancer fonden

Hver anden dag får et barn i Danmark kræft. Heldigvis er overlevelsen for børn med kræft øget så 85 % af børn med kræft overlever, svarende til, at 6 ud af 7 kræftsyge børn helbredes i dag. Det er resultatet af banebrydende forskning. Vi er kommet langt, men vi er stadig langt fra målet.

Børn og kræft er to ord, som er uforenelige, og Børnecancerfonden arbejder derfor utrætteligt for, at alle børn med kræft skal overleve til et liv uden varige senfølger. Henrik Hertz stiftede Børnecancerfonden i 1995 med netop den vision, og Børnecancerfonden er i dag den enkeltorganisation, der har finansieret mest dansk forskning i kræft hos børn.

For forskning er det bedste håb, vi kan give børn med kræft og deres familier. Formålet er at styrke forskning i diagnostik, behandling af børn med kræft samt mindske senfølger.

NIZE equipment har støttet Børnecancerfonden med DKK 7.500,-

www.boernecancerfonden.dk

Tidligere charity modtagere

Mere om NIZE Charity

Hvis du ønsker at vide mere om NIZE charity eller ønsker at registrere jeres organisation/initiativ som mulig donationsmodtager, så kontakt HR Manager Anne Præstegaard på e-mail anne@nizeequipment.com

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.