Vi støtter fællesskaber ...sammen kan vi gøre mere

I år støtter vi:

Danske Hospitalsklovne, Danmark
En anständig Jul, Sverige
Care, Danmark

Velgørenhed i NIZE equipment

Hvert år donerer NIZE equipment penge til velgørenhed. Det kalder vi NIZE Charity.

NIZE Charity støtter forskellige formål som børns trivsel, innovation, helbred og mental sundhed, initiativer til fremme af kultur og fællesskaber, bæredygtighed m.m. 

Det er ikke tilfældigt, hvilke organisationer og projekter vi udvælger.

Hvert år kan alle medarbejdere indsende forslag til organisationer eller initiativer, som de synes skal modtage støtte det pågældende år. Det kan være organisationer og projekter, der arbejder internationalt og lokalt i de nordiske lande.

Ledelsen udvælger 5 blandt de indkomne forslag, og herefter afholdes en online afstemning blandt medarbejderne, hvor de organisationer eller initiativer med flest stemmer bliver årets NIZE Charity modtagere. 1. pladsen modtager kr. 15.000,- og 2. og 3. pladsen modtager hver kr. 7.500,-

NIZE charity er tæt knyttet til vores why og en af vores værdier

Vores Why

“In everything we do, we want to be the most valuable partner in the graphic industry”

Værdi: "Ansvarlighed & integritet"

Vi hjælper med andre ord vores kunder, så de kan hjælpe deres kunder. Ved at donere penge hjælper vi initiativtagere og organisationer, så de kan hjælpe andre. 

NIZE Charity modtagere 2024

Danske Hospitalsklovne

”Giv børn en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt”

Vi besøger børn og unge, der er indlagt på sygehus, psykiatriske afdelinger og som er på institutioner inden for specialområdet.

Når vi som hospitalsklovne træder ind i et rum, ser vi de mennesker, der er – børn, pårørende og personale – og reagerer på den konkrete stemning. Måske er der brug for at omdanne hospitalsstuen til et rum fuld af leg og magi. Måske er der brug for hjælp til at gennemføre en undersøgelse. Eller måske er der brug for, at vi sætter ord og krop på barnets smerte.

Hospitalsklovnen deler sin styrke med barnet og giver, hvad der er behov for. For mange børn kan klovnen blive en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt. Og et anker at vende tilbage til.

NIZE equipment har støttet Danske Hospitalsklovne med DKK 15.000,-

www.danskehospitalsklovne.dk

En anständig Jul

”For tiende gang inviterer vi til Pustervik og “En anständig jul” til en uforpligtende og religiøst ubundet julefejring. Uanset hvem du er, er du velkommen til at tage del i mad, drikke og fællesskab!

Festen er for alle, og vi finder styrke og glæde i, at den er så blandet som muligt med folk, der gerne vil fejre med os. Det spænder fra hjemløse, der søger mad og varme, ældre ensomme mennesker, som måske ikke har andre steder at tage hen, enlige forældre, der ikke har deres børn denne jul, udvekslingsstudenter, EU-migranter osv. Frivillige sørger for, at alle har det godt og er tilfredse hele dagen og aftenen.

Arrangementet finder sted juleaftensdag (24. december) mellem klokken 11.30 og 20.00. Vi byder på julemad og drikkevarer (alkoholfrit) fra kl. 12.00, ligesom vi tilbyder tøj/hygiejneartikler/ julegaver til alle vores besøgende.

I tidligere år har vi haft hundredvis af besøgende, som efterlod os mætte, glade og varme til både krop og sind. Vi håber, at så mange har lyst til at komme igen i år”.

NIZE equipment har støttet En anständig Jul med DKK 7.500,-

Se deres facebook gruppe her

Care Danmark

Solskin hjælper både kvinder og natur

I mange af verdens fattigste lande er det kvindens ansvar at sikre mad på bordet. Derfor er kvinder ofte nødt til at hente brænde i de lokale skove, så de kan tænde bål og lave mad. Undervejs på turen er de i høj risiko for at blive overfaldet og voldtaget. Samtidig betyder træfældningen, at skovene forsvinder i alarmerende fart.


Med et solcelle-komfur behøver kvinderne ikke hente brænde for at lave mad – til glæde for både mennesker og natur.

NIZE equipment har støttet Care Danmark med DKK 7.500,-

www.care.dk

Tidligere charity modtagere

Mere om NIZE Charity

Hvis du ønsker at vide mere om NIZE charity eller ønsker at registrere jeres organisation/initiativ som mulig donationsmodtager, så kontakt HR Manager Anne Præstegaard på e-mail anne@nizeequipment.com

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilgå din VIP konto & Shop

Newsletter

Join us!
And don’t miss out on:

  • Latest news about Printers-Cutters-Software.
  • Exhibitions and events.
  • High-lights about our brands.
  • Inspiration on how to optimize you graphic industry.


Yes please, I would like to recieve newsletters with:

 

NewsInvitations
 

You will hear from us approx 1 time pr. month. You can easily unsubscribe the newsletter, if you don’t sant to receive it anymore. Read our privacy policy here, which describes how we handle your contact data.

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.