Vores værdier & Why

Hos NIZE Equipment følger vi “The NIZE Way”. Kunden kommer altid først, og vi gør det, der forventes… og gerne lidt til. Det ligger i firmaets dna at hjælpe vores kunder bedst muligt og skabe gode samarbejdsrelationer med vores kunder.

Vores værdier er opdelt i fire overordnede punkter

Ambitiøse

Vi er ambitiøse i alt, hvad vi gør

Ordentlighed

Vi er ordentlige og ansvarsbevidste, fordi hver handling tæller

Løsningsorienteret

Vi ser muligheder fremfor hindringer

Kundefokus

Vi prioriterer høj service. Vi gør det, der forventes… og gerne lidt til

Vores værdier afspejles i vores daglige arbejde

Om det er på kontoret, hos kunder eller når vi underviser vores kunder i vores demo- og application center, så er vores værdier med i vores måde at arbejde på.

Samtidig føler vi også et ansvar overfor vores samfund. Vi har løbende skoleklasser på virksomhedsbesøg og praktikanter i forløb.

Vores NIZE charity er vores måde at gøre en forskel og tage ansvar ved at give donationer til dem, som gør en forskel indenfor et specifikt område. For eksempel fællesskaber, børn og unges trivsel, natur & miljø og mental sundhed.

”In everything we do, we want to be the most valuable partner in the graphic industry”

Why we do, what we do – NIZE equipment

En værdifuld samarbejdspartner

Når vi kontinuerligt optimerer på vores service ydelser, når vi udvikler nye innovative løsninger, når vores sælgere rådgiver om printere, skæreborde, software og produktionsoptimering, så er det med afsæt i et ønske om at være en værdifuld samarbejdspartner for vores kunder.

Eksempler på hvordan vores værdier er i spil i arbejdsdagen

”I min afdeling er alle værdier oftest i spil. Jeg følger altid op på de løsninger vi har lavet på kunden, så jeg er sikker på, at de får den højst mulige service, og så vi kan løse deres problemer med det samme. Derudover er det utrolig vigtigt for mig at videregive information til vores kunder, så jeg sikrer, at de er bedst muligt med i processen. Det er vigtigt at kunderne altid oplever høj kvalitet her, og hvis de har et problem, som jeg ikke kan løse, giver jeg ikke op, men søger mod leverandøren, så jeg i samarbejde med dem, kan løse kundens problem. Vi er løsningorienteret, så vi giver ikke op.”

Lars Nielsen
Application specialist 

”Når en kunde bestiller varer i vores webshop inden kl. 12, bliver varen sendt samme dag. Vi har dog et par gange oplevet, at tekniske problemer har gjort at købet ikke er blevet registreret inden kl. 12. Da dette skete, sørgede vi alligevel for at få sendt pakken manuelt af sted uden om systemet, så det ikke gik ud over kunden, at der var fejl i vores system. Det kan godt være, at det var bøvlet for os, men kunden kommer i første række!”

Cecilie Darchy Sørensen
Administration trainee 

”Ambitiøse og ordentlige: Det er tydeligt for mig som praktikant, hvor ambitiøs og ordentlig NIZE Equipment er. Jeg har kun været her i knap 6 uger, men lige fra første gang jeg trådte ind og blev mødt af den modernitet, åbenhed og professionalisme, som domicilet og medarbejderne udstråler, har det været klart for mig, at de to værdier er overalt i organisationen. Derudover synes jeg, det er utrolig ambitiøst, at en så lille virksomhed som NIZE har fokus på værdisæt, kultur og ESG, for mig viser det tydeligt hvor bæredygtigt de arbejder.”

Nanna Rafn Carøe Jensen
Praktikant

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig NIZE news og få nyheder om:

Printers, Cutters, Software
Messer og events
Brands High-lights
Optimering af din grafiske industri