Ved Fespa 2022 i Berlin afslørede swissQprint en helt ny model: Kudu high-end flatbed-printeren, der byder på en imponerende kombination af høj produktivitet og førsteklasses outputkvalitet.

Kudu er en 3,2×2 meter high-end UV LED-printer, der komplementerer det eksisterende flatbedsortiment – Nyala, Impala og Oryx. Ligesom 4. generation af denne trio, opererer Kudu efter en fornyet kvalitetsstandard.

Toprangeret output og kvalitet

Med sin maksimale produktivitet på 304 kvadratmeter i timen leverer UV-printeren en overbevisende høj outputkvalitet. Carmen Eicher, Chief of Sales and Marketing Officer hos swissQprint, forklarer: “Kudu inkorporerer den nyeste printhovedteknologi med en adresserbar opløsning på op til 1350 dpi.”

Ny mekanik og software

Flatbedprinteren står på et nydesignet fundament og fungerer ved hjælp af de nyeste lineære drev. “Dette sikrer præcis dråbeplacering ved så høje hastigheder”, tilføjer Carmen Eicher.

Kudu har Tip Switch vakuum, ligesom de øvrige flatbed og rulle til rulle printere fra swissQprint. Kudu er den opdelt i 260 zoner, hvilket giver operatøren en meget enkel og selektiv kontrol af vakuumet. Apropos kontrol: Lory, outputsoftwaren udviklet internt af swissQprint, er Kudu-operatørens cockpit. Den grafiske brugergrænseflade med dens virtuelle flatbed er designet til intuitiv og sikker betjening.

3,2 m rulle til rulle option og ti farvekanaler

Kudu kan, ligesom alle andre swissQprint flatbedprintere, udvides med en rulle til rulle-mulighed. Det er den første swissQprint-model med ti farvekanaler, hvilket yderligere øger applikationsdiversiteten. Brugere konfigurerer kanalerne efter behov og kan til enhver tid tilpasse konfigurationen senere. Det nyudviklede universalblæk (Greenguard Gold certificeret) fås i CMYK, light cyan, light magenta, light black, hvid, lak og primer samt spotfarverne orange og neongul og -pink.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.