Strategisk samarbejde med Elitron

High-end skæreudstyr i verdensklasse!

NIZE equipment er glade og stolte over at have indgået et strategisk samarbejde med Elitron, en førende italiensk virksomhed inden for digital skæreteknologi. Med dette samarbejde udvider vi vores sortiment hos NIZE equipment og positionerer os som eksklusiv distributør af Elitrons produkter til den grafiske branche i de nordiske lande.

Hos NIZE equipment er vi stolte af at være førende inden for levering af storformat print- og skæreløsninger i hele Norden, idet vi hele tiden stræber efter innovation og kvalitet. Elitron er anerkendt som en globalt førende aktør inden for digital skæreteknologi og er kendt for deres innovative løsninger.

Vores fælles mål om at levere high-end teknologi til vores kunder gør samarbejdet med Elitron til et naturligt skridt fremad for NIZE equipment for at leve op til vores målsætning om “at være den mest værdifulde partner i den grafiske branche.” Sammen er vi dedikerede til at skabe en stærk fremtid for vores branche.

Elitrons anerkendte og innovative skæreborde, bringer vores produktportefølje med avanceret skæreudstyr og software til et helt nyt niveau. Samtidig bringer det os tættere på vores mål om at levere høj kvalitet indenfor PRINTERS – CUTTERS – SOFTWARE til den grafiske branche i Norden.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Tilgå din VIP konto & Shop

Newsletter

Join us!
And don’t miss out on:

  • Latest news about Printers-Cutters-Software.
  • Exhibitions and events.
  • High-lights about our brands.
  • Inspiration on how to optimize you graphic industry.


Yes please, I would like to recieve newsletters with:

 

NewsInvitations
 

You will hear from us approx 1 time pr. month. You can easily unsubscribe the newsletter, if you don’t sant to receive it anymore. Read our privacy policy here, which describes how we handle your contact data.

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.