swissQprint har lanceret en ny serie flatbed printere. Kernen i den nye flatbedgeneration er en banebrydende printhovedteknologi, der sammen med avancerede mekaniske funktioner giver brugerne et kvantespring – især når det kommer til outputkvalitet.

Storformatprinterne fra swissQprint er kendt for deres topkvalitet – både hvad angår design og udskriftsresultater. Den schweiziske producent har redefineret sine standarder og lancerer nu sin flatbed generation 4.

Forbedret kvalitet, øget produktivitet

Nye printhoveder er midtpunktet i den nye generation. Den maksimale opløsning på 1350 dpi og en dråbeplacering med ultrahøj præcision øger udskriftskvaliteten betydeligt på Impala og Nyala. Begge printere drager også fordel af en imponerende øget outputhastighed for visse print modes. Oryx-modellen er næsten 40 procent hurtigere end sin forgænger, hvilket gør den til en enestående startmodel.

Forbedret komfort og effektivitet

swissQprint har tilføjet forskellige mekaniske forbedringer i generation 4, hvor Tip Switch Vakuum især er værd at fremhæve. Bordet er opdelt i hele 256 segmenter, som hurtigt og nemt tændes eller slukkes med et enkelt tryk. Dette eliminerer tidskrævende maskering – også imellem plader og dobbeltruller. Fordi der ikke er luftlækage, bruger vakuummet sin fulde kraft og holder selv vanskeligt håndterbare medier på plads.

Modulær konfiguration

Den nye serie tilbyder en lang række muligheder for individuel konfiguration. Printeren opbygges præcis efter kundens ønsker og hvis behov eller krav ændres hen ad vejen, kan der til enhver tid tilføjes en række optioner til printeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.