swissQprint præsenterer fleksibel automations option

 

swissQprint præsenterede en automationsmulighed på drupa 2024, designet til at opretholde høj produktivitet i flatbed-print ved at aflaste operatører fra unloading opgaver.

“Flere og flere kunder ønsker at automatisere deres printprocesser, samtidig med at de bevarer fleksibiliteten,” forklarede Carmen Eicher, Chief of Sales and Marketing Officer hos swissQprint. Virksomheden har reageret på dette ønske med sin første præsentation af en Unloading Option. Det nye automationsmodul fjerner bearbejdet materiale op til 3,2×2 meter fra flatbed-printerens bord med det formål at lette håndteringen af store produktioner effektivt.

Loading fortsætter med at blive udført manuelt.

swissQprint indsamlede kundefeedback som en del af udviklingsprocessen. “drupa er nu den perfekte mulighed for at vise den konceptuelle undersøgelse og indsamle bred feedback, som vil indgå i den endelige udvikling,” sagde Carmen Eicher. Skræddersyet til markedets behov, skal det færdige produkt være tilgængeligt i 2025.

Flexibilitet upåvirket eller endda udvidet.
swissQprint kunder sætter pris på mangfoldigheden af applikationer, som deres maskiner kan håndtere. Virksomheden understreger, at den nye Unloading Option bevarer printerens flexibilitet og tilgængelighed. Specialapplikationer, små produktioner og rulle-til-rulle jobs er mulige som før, fordi Unloading Option kan afmonteres fra printeren når som helst.

Produkt panorama på standen.

Unloading Option supplerede en fremvisning af diverse innovationer vist af swissQprint i live-demonstrationer på drupa 2024. Først og fremmest var Kudu, den avancerede flatbed-printer med toppræstationer på et exceptionelt kvalitetsniveau. Dette var modellen, der blev brugt til at præsentere Unloading Option. På standen var også Karibu 2, yderst effektiv og alsidig takket være unikke funktioner. Og sidst men ikke mindst: Nyala, swissQprints flagskib, der de sidste ni år har været Europas bedst sælgende flatbed-printer i sin klasse.
swissQprint inspirerede også besøgende med et bredt udvalg af applikationer. Neonrummet viste sig at være særligt populært.

Udvidet garanti: 36 måneder

Kunder sætter pris på den samlede pakke af kvalitet, pålidelighed og service, som swissQprint tilbyder. Den schweiziske producent har understreget dette med en 36-måneders garanti på nye maskiner, gældende for alle modeller og konfigurationer siden april 2024.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.