Cosign CNC Solutions

Hollandske Cosign CNC har siden 1991 specialiseret sig i udvikling og fremstilling af højkvalitetsfræsere med fokus på præcision og minimalistisk design. Hos NIZE equipment forhandler vi lige nu tre forskellige fræsermodeller fra Cosign CNC, hvoraf hver af disse kan modificeres og specialfremstilles efter den enkelte virksomheds behov. 

Når vi hos NIZE equipment primært har valgt at forhandle fræsere fra Cosign CNC, er det fordi, vi med disse fræsere kan tilbyde vores kunder systemer med lang holdbarhed og af højeste kvalitet. 

Denne model er for den krævende virksomhed, som vil i gang med et CNC fræsersystem.

Denne model er for den krævende virksomhed, som vil i gang med et CNC fræsersystem.

Med denne model er du sikret en fremragende performance

Effektive fræsere til ethvert behov

Cosign CNC udvikler fræsersystemer til virksomheder med et stort behov for professionel effektivitet og præcision. Lærer man først softwaren at kende, vil man nemt og hurtigt kunne skære en lang række materialer ud i den ønskede form og størrelse. Der kan for eksempel arbejdes med PVC-skum, plast, pap, læder og meget andet.   

Når materialet lægges på fræseren, vil det blive holdt fast af et smart flatbed vacuum system. Herefter aflæser fræserens kamerasystem de forskellige skæremærker, og i løbet af få øjeblikke vil operatøren kunne fjerne det færdige materiale fra fræserens bord. 

Få specialfremstillet jeres fræser

Hos Cosign CNC forstår de vigtigheden af, at deres fræsersystemer kan tilpasse sig den enkelte virksomhed. Derfor tilbyder de på deres fabrik i Holland at specialfremstille fræsere, som efterfølgende transporteres direkte ud til virksomhederne. 

Hos NIZE equipment anbefaler vi, at du og din virksomhed besøger vores showroom, hvor I kan se og høre mere om de forskellige fræsermodeller. Efter en grundig gennemgang af de enkelte produkter vil der være rig mulighed for at afprøve fræserne for dermed bedre at kunne afgøre, om det enkelte fræsersystem kan leve op til jeres behov. Her vil vores erfarne team også kunne fortælle mere om muligheden for ekstra funktioner og specialfremstilling. 

Cosign CNC – kun fantasien sætter grænser

Med et fræsersystem fra Cosign CNC er der nærmest ingen grænser for, hvad din virksomhed får mulighed for at fremstille. Udover at skære lineære snit med høj præcision vil fræseren også uden problemer skære logoer, bogstaver, figurer og mikroskopiske huller. Hos NIZE equipment sørger vi for at sætte jer godt ind i brugen af fræserens software, så ingen opgaver bliver for svære. 

Hør mere om Cosign CNC

kontakt NIZE equipment

Ønsker du at høre mere om Cosign CNC, eller har du spørgsmål til en af de forskellige Cosign CNC fræsere i vores sortiment? Så kontakt NIZE equipment i dag. Vi har specialiseret os i brugen af disse fræsersystemer og står altid klar med råd og vejledning. Besøg os i vores showroom syd for Aarhus, og få meget mere at vide om mulighederne med et fræsersystem fra Cosign CNC. 

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

Tilgå din VIP konto & Shop