Storformatprintere

Vi sælger ikke bare printere. Vi sælger de bedste printere på markedet, og vi har over 17 års erfaring med maskiner til grafisk industri, så vi kan vejlede dig i, hvilken løsning, der vil være bedst til dig og din produktion.
 
 
 
swissQprint
Flatbed printere i schweizisk kvalitet og håndbygget i Schweiz.
Her behøver du ikke at skulle vælge mellem kvalitet og hastighed - Du kan få begge dele!. Og vel at mærke i et format op til 3.2 x 2 meter.
Du får også en maskine, som er modular, så den kan konfigureres og udbygges efter dine behov løbende.
 
Disse printere er til de virksomheder, som er kvalitetsbevidste og som vil have en stabil flatbed UV printer, som leverer.
 
 
 
 
Mutoh
Ecosolvent og textil printere og nu en portefølje af UV printere til print i forskellige størrelser. Fra stort format på 1.5 x 2 m til mindre objekter som iphone covers og andre reklameartikler med en printhøjde på op til 15 cm. Der findes også rotary option til 360 graders print.
 
 
 
 
Dimense
En helt ny printteknologi indenfor tapetprint. Dimensor S printer og præger samtidigt på store formater, hvilket skabet et helt unikt udtryk. Printet og prægningen kan være vidt forskellige motiver.
 
Printeren er til den kreative og visionære virksomhed, som vil tilbyde noget helt nyt. Det kan for eksempel være en skiltevirksomhed, en tapetfabrikant, interiør/indoor producent.
 
 
 
 
Direct Color Systems
Direct Color Systems 7200z er en storformat UV LED flatbed printer med mange muligheder. Her er tale om print af braille / blindskrift, print på reklameartikler i høj kvalitet og høj hastighed.
 
 
 
Se videoer med vores
forskellige printere på
 
 
 
 
 
 
Rasmus Boss - Tlf. 69 14 89 81
SWISSQPRINT / DIRECT
COLOUR SYSTEMS
NIZE equipment ApS | Jernaldervej 33, 8300 Odder - Denmark | Tlf.: +45 8882 7030 | info@nizeequipment.com