Rulle til rulle option til UV LED printer

Rulle til rulle optionen forvandler din swissQprint printer til en rulleprinter. Den kan tage ruller på op til en vægt på 180 kg. og 360 mm. i diameter. En dedikeret encoder sørger for et fejlfrit print.

Uanset om du printer folie, tekstil, pvc eller andet rullemateriale, kan swissQprint printerne håndtere dem alle. Og det sker med en printbredde på 2,5 meter (Oryx 4/ Impala 4) eller 3,2 meter (Nyala 4). Påsætning og skift af ruller er nemt, og når printjobbet er startet med rulle til rulle metoden kan printeren fortsætte med at printe uden opsyn.
Et godt design af det stabile rullesystem transporterer materialet over printbordet og ruller op på den modsatte side. Et integreret kontrolsystem regulerer spændingen på materialet og garanterer et perfekt print hver gang. Man kan på alle swissQprints printere splitte printhovederne så der kan printes 5-layer filer i ét pass.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.