Rulle til rulle option til UV LED printer

Rulle til rulle optionen forvandler din swissQprint printer til en rulleprinter. Den kan tage ruller på op til en vægt på 180 kg. og 360 mm. i diameter. En dedikeret encoder sørger for et fejlfrit print.

Uanset om du printer folie, tekstil, pvc eller andet rullemateriale, kan swissQprint printerne håndtere dem alle. Og det sker med en printbredde på 2,5 meter (Oryx 4/ Impala 4) eller 3,2 meter (Nyala 4). Påsætning og skift af ruller er nemt, og når printjobbet er startet med rulle til rulle metoden kan printeren fortsætte med at printe uden opsyn.
Et godt design af det stabile rullesystem transporterer materialet over printbordet og ruller op på den modsatte side. Et integreret kontrolsystem regulerer spændingen på materialet og garanterer et perfekt print hver gang. Man kan på alle swissQprints printere splitte printhovederne så der kan printes 5-layer filer i ét pass.

Lageret er lukket for forsendelser mandag d. 18/12

Vores lager er lukket for forsendelser mandag d. 18/12 grundet lageroptælling.

Det betyder, at alle ordrer der er bestilt efter kl. 14.00 fredag d. 15/12, først vil blive sendt afsted fra vores lager tirsdag d. 19/12.

Vi beklager ulejligheden.