Impala 4S

Speedmodel med samme høje kvalitet

Den nye Impala 4S er en af de mindre modeller fra swissQprint. På trods af dette går Impala 4S ikke på kompromis med hverken hastighed eller printkvalitet.

Denne flatbed printer har en maksimal produktivitet på op til 317 kvadratmeter i timen og med et printareal på 2,5×2 meter, kan Impala 4S bruges til fremstilling af store bannere, plakater eller materiale til lysskilte. Alt i alt er denne storformatprinter det perfekte valg for de virksomheder, som skal producere store mængder print i det daglige, men som ikke har ubegrænset plads til en ny storformatprinter. 

8-9

Farvekanaler

2.5x2

m

Printbredde

317

m2/t

Maks. produktivitet

16-18

Printhoveder

CMYK

+ 1 ekstra farve

1080

dpi

Maks. opløsning

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Effektiviser din printproces

swissQprint har i mange år arbejdet på at fremstille de mest effektive storformatprintere i branchen. Udover sin høje hastighed er Impala 4S derfor udstyret med flere andre tidsbesparende funktioner. Printeren har for eksempel dual roll funktion, som gør det muligt at printe på to ruller samtidig.

Impala 4S kan desuden betjenes med tandem funktion, hvor operatøren hele tiden lægger nye materialer klar på printfladen, som automatisk vil blive printet, så snart Impala 4S er færdig med sit forrige job. Vakuum funktionen holder naturligvis alle typer materialer fast imens de bliver printet

En sikker løsning både for operatør og materiale

swissQprint har i alle deres modeller haft fokus på at optimere sikkerheden for både operatørerne og de materialer der printes. Impala 4S har derfor indbygget crash sensor technology, hvilket betyder at printeren øjeblikkeligt stopper, hvis der lægges et for tykt materiale på printfladen, eller hvis noget kommer for tæt på printeren. Teknologien sikrer også, at printeren genoptager printet igen og fortsætter fejlfrit.

Vi hjælper dig med at vælge rigtigt

Kontakt NIZE equipment

Er du i tvivl, om Impala 4S er den rigtige printer til din virksomhed? Så kontakt gerne NIZE equipment. Vi har mange års erfaring med storformatprintere og har siden firmaets start specialiseret os i at levere og servicere de forskellige modeller fra swissQprint. Vi står klar med råd og vejledning gennem hele processen, og glæder os til at byde dig indenfor i vores showroom, hvor du kan se og afprøve både swissQprint printere og meget andet high-end udstyr.

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.