Nyala 4

Høj hastighed og høj kvalitet

Nyala 4 er europamester blandt flatbed printere. Med et printareal på 3,2 m x 2 m og en tophastighed på 206 m2/t giver Nyala 4 dig de bedste muligheder for at  være konkurrencedygtig på pris og produktivitet.

9

Farvekanaler

3.2x2

m

Printbredde

206

m2/t

Maks. produktivitet

4-18

Printhoveder

CMYK

+ 5 ekstra farver

1350

dpi

Maks. opløsning

Accepter marketing-cookies for at se videoen.

Unikt for generation 4

swissQprint storformatprintere er kendt for deres printkvalitet. Med generation 4 har den schweiziske producent forbedret kvaliteten yderligere med ny printhovedteknologi, der leverer en opløsning på op til 1350 dpi. Det er takket være den seneste printhovedteknologi med en præcis dråbeplacering og reduceret dråbestørrelse på 7 picoliter.

Tip Switch Vacuum

Det patenterede system med 256 vakuumsegmenter kan tændes og slukkes uafhængigt af hinanden med en enkelt bevægelse. Når du slukker for vakuumzonerne rundt om dit print, er det ikke længere nødvendigt at dække af for falsk vakuum.

Print på flere materialetyper

Den lave varmepåvirkning med LED tørring, giver mulighed for at printe på mange flere materialetyper. Du kan eksempelvis printe på tynde plastemner,  papemballage og træ uden at materialet slår sig.

Skræddersyet til ethvert behov

Nyala 4 er forberedt til alle optioner og opgraderinger. For eksempel det unikke registreringssystem for optimal udnyttelse af printbordets areal. Eller tandem funktion til non-stop printning. Og afhængigt af behov, er der forskelligt tilbehør: Rulle til rulle option for nem produktion af fleksible materialer, Board Option der gør det nemt at producere op til 3.2 m x 4 m samt 9 farvekanaler som kan udstyres med CMYK, hvid, spotfarver, partiel lak og selvlysende neonfarver. Alt skræddersyet til dit behov.

Vil du optimere din produktion?

I NIZE equipment arbejder vi hver dag for at give vores kunder de bedste forudsætninger for success. 

I NIZE equipment sker der ofte noget nyt og vi har masser af gode nyheder, få dem via nyhedsmodulet eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.